Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 61 to 64 of 64
  1. #61
    Junior Member
    Points: 273, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    15



    Can I do it another way? My PC is windows vista and my S4 doesn't connect with it. I don't have access to another PC at the moment... I can only use Odin, Keis won't connect.

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    Last edited by rayD8R; 04-13-2014 at 08:46 PM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #62
    Junior Member
    Points: 108, Level: 2
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2015
    Customer Since
    2012
    Location
    Washington, DC
    Posts
    3



    Hi,
    I have a Samsung Galaxy S4SCH-R970C and was able to rooted and flash the ROM but when I put the SIM from Moto G cell it said SIM was removed...put the SIM and restart... and also took it to Cricekt store and the same thing happen...also I called the Cricket support and I gave them the IMEI they told me it would work on the new Cricket network.


    Any idea or do you know if Samsung Galaxy S4SCH-R970C will work on the new Cricket network?


    Thanks, JJ

  4. #63
    Junior Member
    Points: 286, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2015
    Customer Since
    Feb 2, 20
    Location
    cedar hill, tx
    Posts
    3



    Can i root my phone that locked through AT&T but i have Cricket service? If yes...Once i root it can i used Hotspot or USB tethering even though Cricket hasnt open yet to this features and lastly will it affect my service with Cricket this all says yes?

    ---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------

    My phone and service was through AT&T. I change my service now through Cricket My question is if i root my phone am i able to use hotspot or tethering even though it is block for now. 2nd Can i get insurance through Cricket. U see, when i join my phone was not a cricket phone purchase which insurance was not add on and i am not happy about that knowing i am paying $60.00 montly.

    Pleas help!

  5. #64
    Junior Member
    Points: 102, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Santa Monica
    Posts
    1



    It doesn't work, my phone is not keep restarting like in the video while rooting

 

 
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner