Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    porting roms from other carriers??

    Has anyone successful ported a rom from any other carrier of the S3 to Cricket?? If so, was it simple...im either gonna get the verizon S3 or i will get crickets S3 if roms can be ported... anyone??

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 2,699, Level: 31
    Overall activity: 3.0%
    d34thbl00m's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Gilbert, AZ
    Posts
    165
    Phone
    Huawei Mercury



    Yes, there have been several roms ported, although they all were rebuilt from source code at a later time. Now we have official support from several dev teams.

    Sent from another Galaxy...

  4. #3
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by d34thbl00m View Post
    Yes, there have been several roms ported, although they all were rebuilt from source code at a later time. Now we have official support from several dev teams.

    Sent from another Galaxy...
    I was building AOSP roms from source and there were a couple people that were porting touchwiz roms from the various carriers over to our S3 as well.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  5. #4
    Member
    Points: 1,344, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2013
    Customer Since
    06/2013
    Location
    Temple hills md
    Posts
    170



    Is there any new ported roms for the cricket s3?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner