Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    MMS on S4 with CM.

    I tried a fix and it seems to work that let's me get mms on CM. I'll post more details and a link in a few as I'm on my cell but here's some proof. I've blocked out the picture due to it being my son and my number but that's it. Edit: new screenshot.

    Last edited by Ledah; 10-21-2014 at 11:12 AM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Does it allow sending as well?
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Yeah the first one was sending. It doesn't send and receive on WiFi but ID rather disable WiFi every time and have it work on 3g then not at all.

    ---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

    Ha you can still see my number if your on a PC ..

    Anyways; heres the fix I tried.


    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2656561




    Its probably useful to include that I use Spirit Rom 1.5 with PA gapps.

    ---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

    Also, all credit goes to people in that thread..I was just linked to something and found that thread in another thread; tried it and it seems to work for me..Slow but works. Figured I'd share.. Also figures I'd get MMS to work after months RIGHT before Im about to get a HTC One M8 and switch to the new network in like 4 days lol.

    ---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

    Oh and btw I used the Universal MMS thing at beginning of that thread..The older methods dont work for me at all.


  5. #4
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I've been trying to get it right on my wife's S3 running CM11 and can get it to receive but not send
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Same thread/fix? Did you try that universal mms and enter your number?

  7. #6
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I did that previously and it didn't work. I did some tinkering with the APN settings and got it to do one or the other but never both.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #7
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Maybe try spirit ROM out? They have a menu in network that let's you see the apns. Not sure if that matters. Wow I was really hoping to find a fix that everyone could use. Doesn't do me any good having mms when I'm upgrading in 4 days..

    ---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

    Idk if it also matters but before coming to spirit I was on warboys 4.4.2 ROM or whatever. Used um philz recovery did wipe for new ROM. Wiped cache the dalvik then installed ROM and gapps.. Those are my exact steps.

  9. #8
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I'm riding this out seeing how far warboy can get on the S4 radio and sim unlock. If I can't get it going I'm buying the S5 when the CDMA network goes down
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #9
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Don't do it Stephen.. Best bet to get an unlocked device and bring it to cricket lol.. Like my new HTC one M8 sorry I couldn't help.. (

  11. #10
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I want the 32gb S5. No talking me out of it
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner