Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    What do you think about Google edition S4?

    Googles edition s4 is AOSP, boot loader unlocked and 650$! Wow :| what do you think?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 4 Beta

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 833, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Customer Since
    Sept 2011
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    18
    Phone
    Samsung Epic 4G



    And this is coming to Cricket?

  4. #3
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by EpicMike View Post
    And this is coming to Cricket?
    Google doesn't carrier lock the s4

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 4 Beta

  5. #4
    Junior Member
    Points: 833, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Customer Since
    Sept 2011
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    18
    Phone
    Samsung Epic 4G



    Quote Originally Posted by salas View Post
    Google doesn't carrier lock the s4

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 4 Beta
    So it should be easy to flash to Cricket, I'm guessing.

  6. #5
    Member
    Points: 1,480, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    FEB 2013
    Location
    Chaparral (Nuevo México), United States
    Posts
    145
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Quote Originally Posted by EpicMike View Post
    And this is coming to Cricket?
    No GSM only

  7. #6
    Junior Member
    Points: 351, Level: 7
    Overall activity: 15.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Chi-town
    Posts
    16



    Cricket's is USCC variant so won't directly apply. But hopefully the AOSP features will quickly make its way to other devices.

  8. #7
    Junior Member
    Points: 833, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Customer Since
    Sept 2011
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    18
    Phone
    Samsung Epic 4G



    Quote Originally Posted by EpicMike View Post
    So it should be easy to flash to Cricket, I'm guessing.
    Ah okay. Thanks.

  9. #8
    Junior Member
    Points: 104, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Chi
    Posts
    1



    Nice, but not Cricket compatible but it'd be useful for going overseas

  10. #9
    Member
    Points: 1,480, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2013
    Customer Since
    FEB 2013
    Location
    Chaparral (Nuevo México), United States
    Posts
    145
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    The Verizon version is out so if you have an extra 650 I imagine you can flash it to Cricket.

  11. #10
    Member
    Points: 3,736, Level: 38
    Overall activity: 0%
    computerkidt's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    141
    Phone
    Galaxy S4




    Install Android 4.3 on your Galaxy S4 (GT-I9505), ported from Google Play Edition (GT-I9505G)


    wonder if this would work with ours ive tried it but only after i screwed up my stock rom so i think thats the main reason it didnt work good for me i got it to boot but kept gettings errors just like i did with my broken stock rom :S





 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner