Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Customer Since
    2007
    Location
    louisville ky
    Posts
    2



    flashing sprint samsung galaxy s4 to cricket

    Can someone please post a tutorial on how to flash the sprint samsung galaxy s4 to cricket
    Thanks

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by elcotchibo View Post
    Can someone please post a tutorial on how to flash the sprint samsung galaxy s4 to cricket
    Thanks
    Same thing as s3. Get your msl using connectbot, and get the password for jelly bean 4.1.2. In a rush, that's all I can tell you
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  4. #3
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    diag mode ##3424#, send 2012112120131219 and write your settings...

  5. #4
    Junior Member
    Points: 388, Level: 7
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Customer Since
    2007
    Location
    louisville ky
    Posts
    2



    Were am I suppose to write the 16 digits password.

  6. #5
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado


    1 out of 1 members liked this post.

    most likely you will be using DFS, so in the password field on top. There is a place for spc as well. Not sure if ignore spc option works on s4, but give it a try.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  7. #6
    Junior Member
    Points: 105, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    United States
    Posts
    1



    Is there anyway to use this DFS cdma software for free? I have a Sprint Galaxy 4S and the cost of this program is as much as a new Sprint Galaxy at a whopping $600!!! I have tried to torrent the software but my Anti-virus detected trojans within the files. Anyway to use this DFS coma software for free or at least cheaper than the cost of the phone?

  8. #7
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado


    1 out of 1 members liked this post.

    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  9. #8
    Member
    Points: 1,099, Level: 17
    Overall activity: 4.0%
    ciabatoni's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Atlantic City. New Jersey
    Posts
    33



    I need some help flashing my sprint s4 to cricket, Ive flashed my verizon S4 with no problems using dfs 4.0.0.3 and now Im attempting the same with my sprint model and Im having no luck. Im using the same guide same everything, Im just not making any head way... I mean, a little but not much. can anyone help remotely,

  10. #9
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Quote Originally Posted by ciabatoni View Post
    I need some help flashing my sprint s4 to cricket, Ive flashed my verizon S4 with no problems using dfs 4.0.0.3 and now Im attempting the same with my sprint model and Im having no luck. Im using the same guide same everything, Im just not making any head way... I mean, a little but not much. can anyone help remotely,
    You need to be more specific with us. What is it that's not working exactly?
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner