Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 76 to 90 of 106
  1. #76
    Member
    Points: 1,182, Level: 18
    Overall activity: 17.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kettering, OH
    Posts
    32



    Ok. I did all that, but I used the stock ROM as the basis for the APNs... I'll try this tonight using 10.2's APNs. Thanks!

  2. Remove this advertisement.
  3. #77
    Member
    Points: 1,182, Level: 18
    Overall activity: 17.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kettering, OH
    Posts
    32



    Ok. I tried that, and got excellent LTE service... until I moved. When the signal decreases on the LTE service and it's supposed to drop to 3G, the signal drops entirely. I can NOT get it to connect to 3G at all on the new unified nightlies. Is anybody successfully using the new nightlies and getting reliable data? If so, did you have to do anything special?

  4. #78
    Junior Member
    Points: 734, Level: 14
    Overall activity: 5.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    2010
    Location
    United States
    Posts
    22



    Don't use the unified the battery life sucks & they're buggy

  5. #79
    Member
    Points: 1,182, Level: 18
    Overall activity: 17.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kettering, OH
    Posts
    32



    That's disappointing... Ok. I'll stick with my 2/17 build until something stable comes out. I'll keep testing new builds until then. I know we're not supposed to report bugs on nightly builds, but if the problem is persistent over numerous builds, how do we know they're even aware of it?

  6. #80
    Member
    Points: 1,182, Level: 18
    Overall activity: 17.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kettering, OH
    Posts
    32



    The latest nightlies have the data issue fixed, for those who were looking forward to it. 4/4 and later are fine. :-)

  7. #81
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by michaave View Post
    The latest nightlies have the data issue fixed, for those who were looking forward to it. 4/4 and later are fine. :-)
    Are the MMS issues cleared up as well? The more info you guys can get out there, the more we can pass on to the CM team to know what's working and not and to get it fixed.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  8. #82
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Quote Originally Posted by Stephen Proffitt View Post
    Are the MMS issues cleared up as well? The more info you guys can get out there, the more we can pass on to the CM team to know what's working and not and to get it fixed.
    No.

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

  9. #83
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I noticed that just now when I flashed 4/7 Nightly. Battery life seems to be nice. I'm getting 2 days from each charge with standard battery and light/moderate usage.

    Stock kernel and voltages.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  10. #84
    Member
    Points: 2,276, Level: 28
    Overall activity: 31.0%
    smartsnake's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Arkansas
    Posts
    77
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    I already updated to android 4.3 with Knox. I want to install cm. I don't care about warranty. Can I install this rom without a brick or loss of service ?

  11. #85
    Member
    Points: 2,210, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Texas, San Antonio
    Posts
    100
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    You should be fine unless you get a bad dl. Mess up flashing. In which case that's why you make a nandroid backup

  12. #86
    Member
    Points: 1,871, Level: 25
    Overall activity: 0%
    kenneth8883's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Oct 2012
    Location
    nevada
    Posts
    127
    Phone
    SCH-R970C



    I didn't care about tripping knox either.
    I used odin3 to install custom recovery (philz advanced cwm of awesomeness)
    Then booted in recovery to flash su.zip.
    Rebooted opened superuser app and was prompted to disable knox.
    With all 4.4 roms key features are broken for me. I get the mms work around but I can't live with out 4g.
    Did anyone fix 4g yet?

  13. #87
    Member
    Points: 2,210, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Texas, San Antonio
    Posts
    100
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Since I tripped knox not even stock rom likes 4g

  14. #88
    Member
    Points: 1,871, Level: 25
    Overall activity: 0%
    kenneth8883's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Oct 2012
    Location
    nevada
    Posts
    127
    Phone
    SCH-R970C



    Quote Originally Posted by smartsnake View Post
    I already updated to android 4.3 with Knox. I want to install cm. I don't care about warranty. Can I install this rom without a brick or loss of service ?
    Quote Originally Posted by one peace25 View Post
    Since I tripped knox not even stock rom likes 4g
    Thats unfortunate. I have 4g on stock rom. Have you updated your prl? My s3 liked 4.3 roms but hated 4.4 roms im afraid to get into the same scenario with s4. What have you done to try and restore 4g?

  15. #89
    Member
    Points: 2,210, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Texas, San Antonio
    Posts
    100
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Not much. Tried different roms. Different setting lte evdo etc and kernel but nothing has worked yet

  16. #90
    Member
    Points: 1,871, Level: 25
    Overall activity: 0%
    kenneth8883's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Oct 2012
    Location
    nevada
    Posts
    127
    Phone
    SCH-R970C



    Quote Originally Posted by smartsnake View Post
    I already updated to android 4.3 with Knox. I want to install cm. I don't care about warranty. Can I install this rom without a brick or loss of service ?
    Quote Originally Posted by one peace25 View Post
    Since I tripped knox not even stock rom likes 4g
    Quote Originally Posted by one peace25 View Post
    Not much. Tried different roms. Different setting lte evdo etc and kernel but nothing has worked yet
    That happened to me on my s3. Weird thing is that it fixed itself as I went flash happy flashing any unified build I could find. I went back to stock and it was fixed. Check your APNs see if those are correct. Also probably wont do much but ipdate your prl *228 from dialer. Updating prl can't hurt. Reboot after update prl

 

 
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner