Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    I need a .pit from 4.3

    Tinkering around with NAE on my S4 I kinda messed up my phone. It's usable, but I need to get the pit fixed on it.

    I need someone who is rooted on 4.3 to either grab "Android Terminal Emulator" or with adb access to dump it with this command:

    If using adb you can type adb shell and then use this command if you have a root prompt. (the symbol will look like this: root@android:/ # ) If you don't have a root prompt but are rooted(It'll be a $ instead of # ), type su and grant adb or terminal root permissions.

    If the phone is booted into android:
    dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/sdcard/SCH-R970C_16gb.pit bs=4096

    If you gain adb access in CWM you'll need to change the command to this:
    dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/storage/sdcard0/SCH-R970C_16gb.pit bs=4096

    I'd really appreciate it

    Upload it to a cloud drive (Google, Live, Dropbox, doesn't matter) and PM me with the link
    Last edited by Stephen Proffitt; 03-07-2014 at 04:56 PM.
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member Ledah's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    190
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Ill grab it from warboys 4.3 in a sec.

  4. #3
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Got that yet? My phone is running, but right now I can't flash TW in Odin
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  5. #4
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    What's up you need the pit for the s4 I have right now if you need it

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

  6. #5
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Android Titan View Post
    What's up you need the pit for the s4 I have right now if you need it

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    Upload it to dropbox if you wouldn't mind. I need to reflash my tw and to do it I need a pit

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  7. #6
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    I made it when I was using hiemdall will that work

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

  8. #7
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Android Titan View Post
    I made it when I was using hiemdall will that work

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    Perfect

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  9. #8
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    OK I'm going to upload it now

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

    ---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------


    https://www.dropbox.com/s/g2tdjj21owx6lj8/gs4.pit




    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

    ---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

    There you go I just made it

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

    ---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

    Let me know if that works for you bro

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk


  10. #9
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Will do. I thought I had made one already but I guess I goofed. I have one from every update for my S3 but not one for my S4. :banghead:

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  11. #10
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Lol yeah I have every partition because I don't use Odin I just use heimdall-frontend and I got to add each bin and .IMG file manually

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

  12. #11
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Just because I wanna know, did you pull this pit using Heimdall?
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  13. #12
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Yeah why

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

  14. #13
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Android Titan View Post
    Yeah why

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    Hard bricked my S3 using heimdall last night so I'm kinda gun shy about it right now

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  15. #14
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    How did you hard brick the s3 ? What were you doing cause it's not like Odin you really can't dick around or that will happen lol

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk

  16. #15
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by Android Titan View Post
    How did you hard brick the s3 ? What were you doing cause it's not like Odin you really can't dick around or that will happen lol

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    I printed the pit using heimdall and then loaded the packages to upgrade her to 4.3 without the bootloader. After it flashed it went to reboot and hard bricked. No power at all but I can get the red light to come on when hooking up my cord without a battery.

    Sent from my SCH-R970C using Tapatalk
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner