Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4

Thread: hi!

  1. #1
    Junior Member
    Points: 236, Level: 4
    Overall activity: 0%
    jvirk93's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Modesto CA
    Posts
    6



    hi!

    I'm new to this forum but an old ascend user! Running cm6 and boy is it fast!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 51,481, Level: 100
    Overall activity: 0%
    avenue's Avatar
    Reputation
    Reputation 51
    Join Date
    May 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,805



    Welcome to the forum!

    I'm running CM7 on my Ascend.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 236, Level: 4
    Overall activity: 0%
    jvirk93's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Modesto CA
    Posts
    6



    Yeah cm7 does look nice but I figured that since the code was so different from froyo that it wouldn't be as optimized as cm6? I could be totally wrong though considering I'm not a coder lol.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 51,481, Level: 100
    Overall activity: 0%
    avenue's Avatar
    Reputation
    Reputation 51
    Join Date
    May 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,805



    Quote Originally Posted by jvirk93 View Post
    Yeah cm7 does look nice but I figured that since the code was so different from froyo that it wouldn't be as optimized as cm6? I could be totally wrong though considering I'm not a coder lol.
    You can try it and see if you like it. If you don't, then you can switch back to CM6.

    My phone is slow right now, but I think it's because I kept my applications when updating the build. If I do a factory reset I think it would run a lot better.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner