Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
  1. #1
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale

    Thumbs up Verizon Wireless Note 3 Flash to Cricket Thread

    Flashed a Verizon Note3. Diag mode (##dmmode#) same as Verizon S4, it has ONE diag port ( not 2 ports as S4). Doesn't require 16 digit password to read and write settings but it accepts same password as Verizon S3 and S4. Sim card is required (at least for me) to get 3G up and running. Regarding mms I used a custom mms apk and it worked on 4.3
    Last edited by djisia402; 10-24-2013 at 12:01 PM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado
    true..3g is a no go without a sim
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  4. #3
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by djisia402 View Post
    Flashed a Verizon Note3. Diag mode (##dmmode#) same as Verizon S4, it has ONE diag port ( not 2 ports as S4). Doesn't require 16 digit password to read and write settings but it accepts same password as Verizon S3 and S4. Sim card is required (at least for me) to get 3G up and running. Regarding mms I used a custom mms apk and it worked on 4.3
    I got mine flashed to cricket as well sprint version

    Sent from my SM-N900P using Tapatalk

  5. #4
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by djisia402 View Post
    Flashed a Verizon Note3. Diag mode (##dmmode#) same as Verizon S4, it has ONE diag port ( not 2 ports as S4). Doesn't require 16 digit password to read and write settings but it accepts same password as Verizon S3 and S4. Sim card is required (at least for me) to get 3G up and running. Regarding mms I used a custom mms apk and it worked on 4.3
    Do you have a link for this custom MMS apk? Thanks.

  6. #5
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    Do you have a link for this custom MMS apk? Thanks.

    FixMyMMS - Home





  7. #6
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by djisia402 View Post
    That dnt work on my sprint....well it didnt ... Theres only 4.2?

    Sent from Sprint Galaxy Note 3 using Tapatalk

    Last edited by Insane209; 11-26-2013 at 09:06 PM.

  8. #7
    Junior Member
    Points: 1,545, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5
    mms.flashingtools.com then tinyurls.com/cricketpics

  9. #8
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by bigroeroe871 View Post
    mms.flashingtools.com then tinyurls.com/cricketpics
    None of those work

    Sent from Sprint Galaxy Note 3 using Tapatalk

  10. #9
    Junior Member
    Points: 1,545, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5
    Sorry damn auto correct tinyutl.com/cricketpics

  11. #10
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by bigroeroe871 View Post
    Sorry damn auto correct tinyutl.com/cricketpics
    No go either

    Sent from Sprint Galaxy Note 3 using Tapatalk

  12. #11
    Junior Member
    Points: 1,545, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5
    You have to open each in a different Window to install

  13. #12
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by bigroeroe871 View Post
    You have to open each in a different Window to install
    * correction
    Tinyurl.com/cricketpics

    U sir are the man! thanx a bunch

    Sent from Sprint Galaxy Note 3 using Tapatalk

  14. #13
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    What baseband did your note 3 have when you flashed it? Im trying to flash mine with des but settings don't stick. It says it writes it fine but when I reboot nothing changes. Any suggestions?

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  15. #14
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by mexiking713 View Post
    What baseband did your note 3 have when you flashed it? Im trying to flash mine with des but settings don't stick. It says it writes it fine but when I reboot nothing changes. Any suggestions?

    Sent from my HTCONE using Tapatalk
    Full Flash Sprint / Verizon Samsung Galaxy Note 3 to Cricket: Talk, Text, MMS, Web

    Sent from Sprint Galaxy Note 3 using Tapatalk

  16. #15
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by Insane209 View Post
    I know it's the same process but only a couple of things stick after reboot. Prl doesn't change at all. I have the Verizon variant and I bought the SIM from eBay

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

 

 
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner