Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
  1. #16
    Member Insane209's Avatar
    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    2009
    Location
    209 Modesto, California
    Posts
    37
    Phone
    Galaxy Note 3
    Quote Originally Posted by mexiking713 View Post
    I know it's the same process but only a couple of things stick after reboot. Prl doesn't change at all. I have the Verizon variant and I bought the SIM from eBay

    Sent from my HTCONE using Tapatalk
    Mines a sprint i was on mi5 when i got it flashed

    Sent from Sprint Galaxy Note 3 using Tapatalk

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    Did you have a SIM card in while you were flashing? If so, remove it. You'll see that everything sticks.

  4. #18
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    Did you have a SIM card in while you were flashing? If so, remove it. You'll see that everything sticks.
    I tried both with it on and off. I'm reverting back to MJ7 to see if that works. The sim has to be removed then right?

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  5. #19
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    I would remove it. Once you've completed the flash, put it back in for 3G connectivity. BTW, I too have a Verizon Note 3. An inactive Verizon SIM card didn't work for me. I had to use an inactive Tmobile SIM.

  6. #20
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    I would remove it. Once you've completed the flash, put it back in for 3G connectivity. BTW, I too have a Verizon Note 3. An inactive Verizon SIM card didn't work for me. I had to use an inactive Tmobile SIM.
    What firmware was your phone one when you flashed it? The sim is only necessary for the 3g right? It doesn't have anything to do with flashing?

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  7. #21
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    One was MJ7 the other one was MJE. Both flashed using DFS v13.9.29.0. If you're on XDA, I created a step-by-step guide for flashing to Boost, Sprint, etc. It's in the Sprint Note 2 Q&A forum. Not familiar with the rules here as far as linking. So google "sprint note 2 flash to boost". The steps are for Sprint MVNO's like Boost, etc...you can apply the same steps for Cricket flashing.
    Last edited by AlpineMan; 01-07-2014 at 09:19 AM.

  8. #22
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    One was MJ7 the other one was MJE. Both flashed using DFS v13.9.29.0.
    Any special steps or suggestions? This is my first time flashing a Verizon phone. All my other ones have been sprint

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  9. #23
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    See my updated post above.

  10. #24
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    See my updated post above.
    I'll get to it when I get home later today. Thank you! Any chance I can help me out by teamview as a last resort? I'll make a donation ofcourse

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  11. #25
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    Sorry, no time for Teamviewer session for the next few weeks. Traveling for work. If you read my guide, you should be OK. Also, I don't accept personal donations...instead I encourage donations to more worthy causes such as the American Cancer Society or any other charitable causes.

  12. #26
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    Sorry, no time for Teamviewer session for the next few weeks. Traveling for work. If you read my guide, you should be OK. Also, I don't accept personal donations...instead I encourage donations to more worthy causes such as the American Cancer Society or any other charitable causes.
    Even better. I'll make the donation there. I got another question. To connect or pc you dial ##366633# and choose on. That's it right? No ##3424# right?

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  13. #27
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    Correct. To remember it easier, ##DMMODE#

  14. #28
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    Correct. To remember it easier, ##DMMODE#
    I'll get back to it today. Hopefully it all goes well. Thanks for the help. I really appreciate it. Can I add you on hangout? Or you add me rjangeltx@gmail.com. This is the first time a phone is giving me this much of a headache lol

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

    ---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

    Also my note 3 is rooted and in running clean rom if that makes any difference.

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

  15. #29
    Junior Member
    Points: 1,012, Level: 17
    Overall activity: 56.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    17
    CleanROM and other custom ROM's remove a lot of stuff from the phone that may prevent you from doing a successful flash. Best practice is to flash while on stock ROM. Once you've completed the flash and everything is working, then you can flash any compatible ROM you want.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk

  16. #30
    Member
    Points: 2,884, Level: 32
    Overall activity: 3.0%
    mexiking713's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    213
    Phone
    HTC Evo LTE
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    CleanROM and other custom ROM's remove a lot of stuff from the phone that may prevent you from doing a successful flash. Best practice is to flash while on stock ROM. Once you've completed the flash and everything is working, then you can flash any compatible ROM you want.

    Sent from my SM-N900V using Tapatalk
    In gonna revert back to official MJ7 with Odin. I need to be rooted in order to turn on hidden menu right?

    Sent from my HTCONE using Tapatalk

 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner