Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member
    Points: 3,951, Level: 40
    Overall activity: 5.0%
    Twilight_Sparkle's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2006
    Location
    Visalia, CA 93292
    Posts
    234
    Phone
    AT&T Moto Atrix HD



    ATTENTION - BYOP Cricket Online Signup Users

    The Website has a few gliches or .... bug's still hidding somewhere.
    i try to Run Checks on 3 IMEI numbers & each time i get DEVICE is LOST/STOLEN, but they are not, i also checked them agiinst Check Esn Free & swappa, as well as celled AT&T, they all said ( CLEAN IMEI ) so that means the Cricket website lie telling me My Devices are lost/stole

    IF YOU RUN INTO THE SAME ISSUE I DID, DO NOT TRUST IT.
    Check it first with Check Free ESN, AT&T, & Swappa. the cricket website seems to have bugs crawling around and they need to get a can of raid to fix it.


    https://www.cricketwireless.com/shop...st-stolen.html




    Last edited by Twilight_Sparkle; 05-22-2014 at 12:58 AM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 332, Level: 6
    Overall activity: 1.0%
    sah0taXD's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2013
    Customer Since
    Mar 2011
    Location
    Fresno ca
    Posts
    4
    Phone
    Galaxy s4



    Tried my currently activated iPhone 5 that was bought from Cricket and it says its reported lost/stolen .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #3
    Member
    Points: 3,951, Level: 40
    Overall activity: 5.0%
    Twilight_Sparkle's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2006
    Location
    Visalia, CA 93292
    Posts
    234
    Phone
    AT&T Moto Atrix HD



    ya...... they are having a bad case of the " BUGS " im thinking of sending them a can of " Pest Spay " or aka " BUG SPRAY "...
    sad to see they have more bugs then the normal house hold.....

  5. #4
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I think the whole bring your own device check is deceiving. People are plugging in their Cricket branded CDMA Android devices, and it's telling them that they're good to go.

    I don't think it's really verifying that they are GSM capable.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #5
    Member
    Points: 3,951, Level: 40
    Overall activity: 5.0%
    Twilight_Sparkle's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2006
    Location
    Visalia, CA 93292
    Posts
    234
    Phone
    AT&T Moto Atrix HD



    Quote Originally Posted by Chris Rodriguez View Post
    I think the whole bring your own device check is deceiving. People are plugging in their Cricket branded CDMA Android devices, and it's telling them that they're good to go.

    I don't think it's really verifying that they are GSM capable.
    i never though of that issue, hmmm they need to clarify ( GSM BRANED DEVICES ONLY ) Do not try your CDMA device.

    hmmm
    but for sure it has many bugs... keeps telling me my devices are lost or stolen every 30% of the time, other times it tells me its ok.

  7. #6
    Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Customer Since
    1999
    Location
    Tulare, Ca
    Posts
    63
    Phone
    Droid 4



    ran imei and says it fine.......i know no 4g but +hspa would be good

  8. #7
    Senior Member
    Points: 21,620, Level: 92
    Overall activity: 46.0%
    indica's Avatar
    Reputation
    Reputation 63
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    jan 2011
    Location
    chicago, IL
    Posts
    1,317
    Phone
    samsung Chrono



    Quote Originally Posted by Chris Rodriguez View Post
    I think the whole bring your own device check is deceiving. People are plugging in their Cricket branded CDMA Android devices, and it's telling them that they're good to go.

    I don't think it's really verifying that they are GSM capable.
    even if it does verify it is GSM capable, that may not be correct. had a customer bring me her LG optimus ls970
    cricket seems to think this phone is capable of being connected and the radio has GSM hardware. . however the only way to get it working would be to open the phone's insides and solder a sim card in, then re-write the phones firmware to work with GSM services. . yea, i'm going to do this for a customer


    Good News !!! SPRINT LS970 SIM CARD MOD IS HERE !!! - xda-developers





  9. #8
    Member
    Points: 3,951, Level: 40
    Overall activity: 5.0%
    Twilight_Sparkle's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2006
    Location
    Visalia, CA 93292
    Posts
    234
    Phone
    AT&T Moto Atrix HD



    Quote Originally Posted by indica View Post
    even if it does verify it is GSM capable, that may not be correct. had a customer bring me her LG optimus ls970
    cricket seems to think this phone is capable of being connected and the radio has GSM hardware. . however the only way to get it working would be to open the phone's insides and solder a sim card in, then re-write the phones firmware to work with GSM services. . yea, i'm going to do this for a customer


    Good News !!! SPRINT LS970 SIM CARD MOD IS HERE !!! - xda-developers


    i called the cricket to file a complaint about the IMEI CHECKER telling lies to customer and that they come into the store telling me you said it was good to go, i try to tell them nooo..

    they told me THERE IS NOTHING WRONG WITH IT, i must be doing something wrong...

    i said so when it tells me sprint device will work with Cricekt GSM, i can.... thye guy said take it to a cricket store and let them check it for you, i said IM A DEALER.... allt he way to the end they guy would not confuess to there system ahving issues. its so sad.


  10. #9
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ohio
    Posts
    28



    Quote Originally Posted by Twilight_Sparkle View Post
    i never though of that issue, hmmm they need to clarify ( GSM BRANED DEVICES ONLY ) Do not try your CDMA device.

    hmmm
    but for sure it has many bugs... keeps telling me my devices are lost or stolen every 30% of the time, other times it tells me its ok.
    it says itll work fine, but it also says its 3g only on my cdma cricket GS4.

  11. #10
    Member
    Points: 3,951, Level: 40
    Overall activity: 5.0%
    Twilight_Sparkle's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    2006
    Location
    Visalia, CA 93292
    Posts
    234
    Phone
    AT&T Moto Atrix HD



    Quote Originally Posted by Krdyt View Post
    it says itll work fine, but it also says its 3g only on my cdma cricket GS4.
    hmmm i got to look into this one?.... hmmm

  12. #11
    Senior Member
    Points: 7,897, Level: 59
    Overall activity: 2.0%
    captainkirks's Avatar
    Reputation
    Reputation 72
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Madera, Calif
    Posts
    763



    Quote Originally Posted by Twilight_Sparkle View Post
    i called the cricket to file a complaint about the IMEI CHECKER telling lies to customer and that they come into the store telling me you said it was good to go, i try to tell them nooo..

    they told me THERE IS NOTHING WRONG WITH IT, i must be doing something wrong...

    i said so when it tells me sprint device will work with Cricekt GSM, i can.... thye guy said take it to a cricket store and let them check it for you, i said IM A DEALER.... allt he way to the end they guy would not confuess to there system ahving issues. its so sad.
    Of course cricket said there nothing wrong with it, thats there standard line dealer doing it wrong.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner