Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 61 to 75 of 96
  1. #61
    Member
    Points: 972, Level: 16
    Overall activity: 0%
    inuyasha199990's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    39



    I can do that for you man no worries! I will let you know when I'm done and I will publish it and give everyone the link! And the supersonic also! Been busy lately! But ya that rom is awesome!

  2. Remove this advertisement.
  3. #62
    Junior Member
    Points: 1,279, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    neverland
    Posts
    14



    Ok awesome thanks!

  4. #63
    eliment
    Guest



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    did you wipe then go to mount system wipe? That fixed the force closes on me since it had to rebuild the system on reboot.
    I am getting the same messaging app error (Force Close error) since i installed this rom and I have revolutionary recovery installed and the only options i see is "wipe data/factory reset" and "wipe cache partition" and i did both of those before i installed the rom..am i missing something??

  5. #64
    Member
    Points: 972, Level: 16
    Overall activity: 0%
    inuyasha199990's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    39



    do it again after it installs the rom! then you should be good!
    if you have issues still let me know directly! then i will see what i can do for you?

  6. #65
    Senior Member
    Points: 2,619, Level: 31
    Overall activity: 0%
    ArkieKDealer's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    453
    Phone
    Samsung Indulge



    I'm getting the same error. Forces closed. I've followed instructions.

    Edit...I tried starting fresh. Wipe data, wipe cache, install from sd, wipe data, wipe cache again, then restart.

    Messaging app forces closed.
    Last edited by ArkieKDealer; 11-21-2011 at 05:53 PM. Reason: add info

  7. #66
    eliment
    Guest



    Quote Originally Posted by ArkieKDealer View Post
    I'm getting the same error. Forces closed. I've followed instructions.

    Edit...I tried starting fresh. Wipe data, wipe cache, install from sd, wipe data, wipe cache again, then restart.

    Messaging app forces closed.

    YEP STILL THE SAME HERE...any other suggestions?

  8. #67
    Senior Member
    Points: 2,619, Level: 31
    Overall activity: 0%
    ArkieKDealer's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    453
    Phone
    Samsung Indulge



    Quote Originally Posted by eliment View Post
    YEP STILL THE SAME HERE...any other suggestions?
    1) Load mikG 2.6 available from xda.
    2) ##3282# and change mmsc to mms.mycricket.com/servlets/mms (might be able to skip this and enter like #3 below)
    3) Click messaging>menu>settings>connection settings then change mms proxy to wap.mycricket.com and mms port to 8080.

    Phone was already flashed to Cricket but messaging app was crashing. Everything is working now.

  9. #68
    eliment
    Guest



    Quote Originally Posted by ArkieKDealer View Post
    1) Load mikG 2.6 available from xda.
    2) ##3282# and change mmsc to mms.mycricket.com/servlets/mms (might be able to skip this and enter like #3 below)
    3) Click messaging>menu>settings>connection settings then change mms proxy to wap.mycricket.com and mms port to 8080.

    Phone was already flashed to Cricket but messaging app was crashing. Everything is working now.
    For step 2 i don't see an option for MMSC in the advanced menu but I do see the option for MMS Server URL is that where I put that info and also if I flash another rom will I have to reflash my phone to work on cricket or will those settings stick?

  10. #69
    Senior Member
    Points: 2,619, Level: 31
    Overall activity: 0%
    ArkieKDealer's Avatar
    Reputation
    Reputation 26
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    453
    Phone
    Samsung Indulge



    Yes. MMS Server URL is correct.

    I didn't have to reflash.

  11. #70
    Member
    Points: 972, Level: 16
    Overall activity: 0%
    inuyasha199990's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    39



    Hey guys sorry about that making a fix now! Sprint sent a bug that messes with the messaging if its messed with!

  12. #71
    eliment
    Guest



    Quote Originally Posted by inuyasha199990 View Post
    Hey guys sorry about that making a fix now! Sprint sent a bug that messes with the messaging if its messed with!
    Can u remove all the Sprint Bloatware from the rom..? this way it will free up space for otger stuff

  13. #72
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    California
    Posts
    6



    Sorry for the Newbyness, Can the DROID RAZR be flashed to cricket?

  14. #73
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by luigimaster24 View Post
    Sorry for the Newbyness, Can the DROID RAZR be flashed to cricket?
    Wrong thread bro but yes it can be flashed ^^

  15. #74
    Junior Member
    Points: 1,279, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    neverland
    Posts
    14



    Hey inuyasha, happy holidays, how is that synergy mms fix coming along?

  16. #75
    Junior Member
    Points: 756, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    phx az
    Posts
    16
    Phone
    evo 4g



    Got a question, does netflix works with your gingerbread rom? In case not can you set up a latest rom from sprint with this fixed? I got the link and the page from where i get it.
    Thanks in advance

 

 
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner