Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Points: 111, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3



    Question Error Code 67 and Random Reboots

    My first time posting on here so please forgive my ignorance.
    I am using a Sprint EVO 4g that has been reactivated through Cricket. When I had this device on the Sprint network I had no problems with it, however, now its rebooting during calls (part of how I make my living) and constantly pops up an Error Code 67 screen all the time.

    Is this something I can fix or do I just have to deal with it?

    Thanks in advance,
    Jimi

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    It can be fixed, you need to set your data profile correctly and your reboots well that could be a number of things

  4. #3
    Junior Member
    Points: 111, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3



    How do I set my data profile?

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Very carefully, look around it is on the internet somewhere

  6. #5
    Member
    Points: 1,452, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Arkansas
    Posts
    119
    Phone
    Droid Razr

  7. #6
    Junior Member
    Points: 111, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3



    This is all greek to me. I am a former tech and its painfully obvious that I am out of date.. I will just have to spend the money to have someone do a complete flash on my phone.

  8. #7
    Member
    Points: 1,452, Level: 21
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Arkansas
    Posts
    119
    Phone
    Droid Razr



    Just do a little reading, download qpst and the drivers for your phone. If you need help post accordingly.

  9. #8
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    It is set to mobile+simple ip. Change it to simple only in QPST under MIP tab.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  10. #9
    Junior Member
    Points: 102, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    United States
    Posts
    1



    I keep getting error 67 code on my htc evo 4g flashed to Cricket, can someone help me please?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner