Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7

Thread: Hi i need help

  1. #1
    Junior Member
    Points: 674, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15



    Hi i need help

    Hi i need help, I have flashed my HTC evo 4g to cricket but i cannot get it to call, im getting 3g but i cannot make any calles only to 611, what should i do?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Supporting Member
    Points: 4,928, Level: 44
    Overall activity: 2.0%
    AndroidDude's Avatar
    Reputation
    Reputation 25
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    102



    Have you placed the ESN of the phone on your account? (ESN change, phone swap, ESN swap, etc)

  4. #3
    Junior Member
    Points: 674, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15



    i have put the same phone number as my other phone that i have connected to cricket, and no i havent placed the esn of the phone on my account how do i do that?

  5. #4
    Supporting Member
    Points: 4,928, Level: 44
    Overall activity: 2.0%
    AndroidDude's Avatar
    Reputation
    Reputation 25
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    102



    Visit a dealer, call Cricket, use the forum's service etc.

  6. #5
    Junior Member
    Points: 674, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    15



    where do i get my esn

  7. #6
    Supporting Member
    Points: 4,928, Level: 44
    Overall activity: 2.0%
    AndroidDude's Avatar
    Reputation
    Reputation 25
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    102



    Under the battery... MEID... Starts with a 2 and is 18 digits. Also should be under settings > about phone .

  8. #7
    Member
    Points: 708, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    kansas city
    Posts
    65



    Lol i had this problem to just esn change but what's cool is that internet works on both phones

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner