Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 682, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sandy, Oregon, United States
    Posts
    18



    HTC EVO 4G Flashing error

    I tried to flash my EVO again and I get the same error. " your account could not be validated" what does that mean?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 1,026, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    1
    Phone
    HTC EVO 4G



    Is your cricket account associated with the ESN number of your phone, Unless It Is You Will Get That Message When You Try To Make A Call. You're On The Right Track Though, Just Request An ESN Change Give Them the ESN Of Your EVO Then After The Change Completes, Restart Your Phone Then You Will be Able To Make Phone Calls

  4. #3
    Junior Member
    Points: 682, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sandy, Oregon, United States
    Posts
    18



    Yes I did have Cricket change my ESN number to the EVO. And it is on the $55 android plan. I have checked that I have it set to the right MIN number to. Now I was looking at my Huawei Ascend and it is on PRL 45549 does anyone have this PRL or can tell me how to extract it from my Huawei?

  5. #4
    Member
    Points: 874, Level: 15
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    36



    You can pull it with cdma workshop.

    Connect the phone to Cdma WS, then go to other, PRL option, the one that doesnt say Send.

    then when you save it it saves it as a .bin, you just change it to PRL and bam, we have a new prl to try. I wouldn't try it, since i'm in NC =/ and your in OR...

  6. #5
    Junior Member
    Points: 682, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Sandy, Oregon, United States
    Posts
    18



    Ok do you know where I can get the right drivers for my Huawei Ascend so I can connect to CDMA workshop?

  7. #6
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    They are inside the phone. When you connect the phone to computer it will ask if you want to install.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner