Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 257, Level: 5
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    11



    my two phone ring at the same time ..need help

    i flash my evo 4g from sprint to use with cricket but then i realized the data was suck..so i buy regular phone from cricket and transfer number from evo 4g to regular phone..the problem is everytimes someone call me, both of my phones will ringing and when i pick up on of them, other one still ring and people that call me cant hear nothing..need help..what should i do?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    Turn off the one thats not on the account or unprogram it.
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  4. #3
    Junior Member
    Points: 257, Level: 5
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    11



    can u tell me to unprogram it?? i use other phone(Evo 4) as my internet phone now (use it to call with internet wi-fi back to my country for free, not from phone service), so they both have to turn on... i think unprogram evo4 might work, but doesnt know how..please help

  5. #4
    haoleflip719
    Guest



    Quote Originally Posted by Pa Sasipa View Post
    can u tell me to unprogram it?? i use other phone(Evo 4) as my internet phone now (use it to call with internet wi-fi back to my country for free, not from phone service), so they both have to turn on... i think unprogram evo4 might work, but doesnt know how..please help
    Dial ##RTN# on your Evo and reset. This clears everything and resets the MIN/MDN. By the way, this does a factory reset too, so backup all your stuff with Titanium Backup or something.

    Sent from my DROID BIONIC on 6.7.230 ICS Leak using Tapatalk 2
    Flashed to Cricket Wireless*Talk/Text/MMS/3G
    Last edited by haoleflip719; 07-18-2012 at 01:10 AM.

  6. #5
    haoleflip719
    Guest



    It will ask you for the MSL or security code and it should be six zeros if it was changed.


    Sent from my DROID BIONIC on 6.7.230 ICS Leak using Tapatalk 2
    Flashed to Cricket Wireless*Talk/Text/MMS/3G
    Last edited by haoleflip719; 07-18-2012 at 01:09 AM.

  7. #6
    Junior Member
    Points: 257, Level: 5
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    11



    thank you ... =)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner