Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Centreville, Virginia, United States
    Posts
    3



    Newbie Question- Activating and EVO 4g

    I just got an evo 4g and got everything up to reflash it. qpst working. However, it ask for an phone number.

    Question is.

    Do I already need and cricket account with an existing phone number?

    If I don't have one, what is the process for getting it activated?

    thanks,

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    You absolutely need an account, read this, especially the part about MDN and MIN.

    You may be able to get away with using EPST to program MDN and MIN at a later time, depending if it's on the stock ROM or not.

    To get an account, take the device to a Cricket dealer and have them create an account for it, just be very adamant that it is already full flashed.

  4. #3
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Centreville, Virginia, United States
    Posts
    3



    Went to several dealers today. No one wants to do it around here. Anybody who knows a dealer who will do it remotely?

  5. #4
    Member
    Reputation
    Reputation 22
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    207
    Phone
    EVO 4G



    Have you tried calling cricket to set up an acct over the phone?

    Sent from my King's Alliance Evo running 4G data

  6. #5
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Centreville, Virginia, United States
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by ksechrest View Post
    Have you tried calling cricket to set up an acct over the phone?

    Sent from my King's Alliance Evo running 4G data
    yes. they told be to goto a dealer.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SPC question that I can't find an answer to
    By kennyfool in forum Verizon Motorola Droid X
    Replies: 7
    Last Post: 01-25-2012, 07:03 PM
  2. Another noobie flashing question
    By kennyfool in forum Flashing Tools / Files / General Discussion (programming)
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2011, 02:48 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-28-2011, 09:40 AM
  4. Question on adding a line
    By Paine in forum General Discussion / FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2011, 03:20 PM
  5. Question about online bill pay.
    By Shayne in forum General Phone Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2011, 03:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner