Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Yeah, KC is good.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 516, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15



    Yep, no go. This is frustrating. If anything I assumed I would have trouble with internet. I just re-checked and I definitely am covered where I'm at. Should I call Cricket. I want to start texting! lol.

  4. #18
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    What happens when you dial *228?
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  5. #19
    Junior Member
    Points: 516, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15



    I also just noticed I have a roaming triangle with this 45713Hybrid. I didn't when I had the regular 45713 and I also tried 35568 with no triangle. Ugh.

  6. #20
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Ok if you are in KC area, just use any normal PRL like the 35568. Do not use hybrid. Call cricket at *611 (if your phone allows you to) and ask them to check your MIN and ESN. If you cannot call from your phone, then call 1-800-Cricket from a different phone. Check all the information including SID (which for KC can be set as 5914 pr 2004). EVO should program over the air with no problems when everything is properly set in the system.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  7. #21
    Junior Member
    Points: 516, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15



    When I do both *2 and *228 it tries to activate then a box pops up saying "You entered and invalid SPC 15 times" and there's more to the message but it goes away so quickly and my phone freezes.

  8. #22
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    ok, go to QPST. Connect the phone. Read with the current SPC. Then in that first tab where it shows your SPC, change it to 000000. Then hit write. Then try calling *228.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  9. #23
    Junior Member
    Points: 516, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15



    Okay, I will try that. I appreciate all your help, buddy!

  10. #24
    Junior Member
    Points: 516, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15



    Quote Originally Posted by notstandart View Post
    ok, go to QPST. Connect the phone. Read with the current SPC. Then in that first tab where it shows your SPC, change it to 000000. Then hit write. Then try calling *228.
    You are my hero! That worked! I now have a fully flashed Evo! Thank you so much!

  11. #25
    Nerd
    Points: 7,882, Level: 59
    Overall activity: 0%
    Dina's Avatar
    Reputation
    Reputation 84
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Omaha
    Posts
    824
    Phone
    Kyocera Dorado



    Glad I could help.
    If we knew what it was we were doing, it would not be called research, would it?

  12. #26
    Junior Member
    Points: 157, Level: 3
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United States
    Posts
    3



    Quote Originally Posted by Dina View Post
    ok, go to QPST. Connect the phone. Read with the current SPC. Then in that first tab where it shows your SPC, change it to 000000. Then hit write. Then try calling *228.
    Rep added! thanks!

  13. #27
    Junior Member
    Points: 457, Level: 9
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    frankfort, ky
    Posts
    19



    i am new here and I spent nearly two weeks reading and I was able to call cricket and get the mdn and MIN over the phone and then flash it. they acted like they didnt want to give it to me at first (just as you said) but I got them to do it. It really is easier than it sounds...I still have to check text web and mms but otherwise the fact I was able to make a call off the rip is sweet
    So I need to tell everyone thank you. This thread was a big help as well as the tutorial.



    edit: apparently i can get on youtube and i can pull up a video but my gmail is not syncing. I went and did the #3282# thing and programmed the 254.254.254.254 since im on gingerbread 2.3.3 but my gmail just isnt syncing oh and I also did the .xml file change too. not sure what im doing wrong


    edit II: ok not sure what i did but I got it to sync all of a sudden???
    Last edited by Andrae Walker; 01-26-2012 at 02:37 PM.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Setting up new cricket account
    By SICKLIFE in forum Flashing Tools / Files / General Discussion (programming)
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2011, 11:40 PM
  2. Questions about full flashing to cricket
    By trevonc91 in forum Flashing Tools / Files / General Discussion (programming)
    Replies: 6
    Last Post: 08-20-2011, 06:55 PM
  3. Does changing address in your account disrupt flashed phones?
    By kisshell in forum Flashed Android (Google) OS Devices
    Replies: 6
    Last Post: 08-20-2011, 06:42 AM
  4. Few questions about the Huawei Ascend II (rooting, app, sd card questions)
    By natebarrett11 in forum Cricket Huawei Ascend 2 (M865)
    Replies: 13
    Last Post: 07-20-2011, 05:43 PM
  5. New account / flashed phone - do I have to do this in store?
    By James167 in forum General Discussion / FAQ
    Replies: 7
    Last Post: 07-15-2011, 02:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner