Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 12 of 66 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 166 to 180 of 983
  1. #166
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Quote Originally Posted by lolopez999 View Post
    Hey I called the command center and they emailed me it but here you go.. I tried it with that prl *228 after and it gave me a 35568 prl with only 1x and mms still working but web is slow... and for some reason I can no longer get web on 40 plan at all. only bbs.. but heres the prl let me know what happens tnxAttachment 685
    I tried the test PRL and I got good signal but only 1x....

  2. Remove this advertisement.
  3. #167
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by wthigon View Post
    I tried the test PRL and I got good signal but only 1x....
    Yes theres no 3G at the moment because of the Enhanced Network. Hopefully this is temporary and we wont have to use 1x anymore.

  4. #168
    Member
    Points: 1,081, Level: 17
    Overall activity: 0%
    BJH088's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    67



    looking for prl 45572 if anyone has a link? Or can tell me how too pull it off my own legit cricket phone, without messing the phone up...
    Last edited by BJH088; 08-25-2011 at 05:21 PM.

  5. #169
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Yes theres no 3G at the moment because of the Enhanced Network. Hopefully this is temporary and we wont have to use 1x anymore.
    Sorry to ask but what is this enhanced network?

  6. #170
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by wthigon View Post
    Sorry to ask but what is this enhanced network?
    Well the "enhanced network" was when cricket stx started using the Pocket towers since they didnt before. When they did that alot of phones lost web and data, although they say it its "enhanced" for speed and better signal its true for the cricket broadband, but for all the phones it just screwed us all on 3g to 1x now.

  7. #171
    Junior Member
    Points: 1,331, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    26



    yup called rep he said he dont know so i was gonna try to contact someone higher in charge im not gonna pay 55 bucks for dial up eff that

  8. #172
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by lolopez999 View Post
    yup called rep he said he dont know so i was gonna try to contact someone higher in charge im not gonna pay 55 bucks for dial up eff that
    Yea true true, let us know what they say.

  9. #173
    Junior Member
    Points: 1,344, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    08/13
    Location
    Omaha,NE
    Posts
    4
    Phone
    HTC EVO 3D



    hey im a noob i was wondering what is a prl? dose it work for all phones during flash or do all fones have there own one?

  10. #174
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by leo615 View Post
    hey im a noob i was wondering what is a prl? dose it work for all phones during flash or do all fones have there own one?
    It stands for preferred roaming list and it tells the cell phone which towers to use. These are all for Crickets phones and will work for all 3G devices. I do need to post some older 1x non EVDo ones.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  11. #175
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Just got another prl using houdini. It's 999.prl o.O

    Sent from my H!GH Volt@G3 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  12. #176
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Just got another prl using houdini. It's 999.prl o.O

    Sent from my H!GH Volt@G3 using Tapatalk
    What!!! Is it 3G or 1x?

  13. #177
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Haven't tried it yet. Will post results later on today.

    Sent from my H!GH Volt@G3 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  14. #178
    Junior Member
    Points: 1,813, Level: 25
    Overall activity: 0%
    jtheis23's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    19
    Phone
    3vo



    Ok I'm still not getting why when I try these hybrid prls why everything works except talk. I've also made a bunch myself with a varity of combinations of prls (cricket/sprint). The 35552 one gives me the best service normally. If anyone has has some insight I would appreciate it .

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk

  15. #179
    Junior Member
    Points: 582, Level: 11
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5



    Just a few questions i had, hope someone can shed some light on. When cricket updates there system ,from what i read will be in october, will this possibly fix the 1x issue for flashed phones? I also read else where that EVO 3D includes the triband frequencies is this true if so why flashing the prl from my current activated zio to the evo still runs at 1x?
    Last edited by Frit0; 08-31-2011 at 04:42 PM.

  16. #180
    Junior Member
    Points: 1,331, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    May 2011
    Posts
    26



    im in the stx market and only get 1x.... In the valley. I came up to San antonio and get speeds upto a 1.5mbps so pretty sure its 3g.... on an evo on 35568 prl..... Im thinking in the valley they are using pocket internet from the towers on flashed phones... and triband are using the new cricket towers

 

 
Page 12 of 66 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Similar Threads

  1. QPST Tutorial with Pictures (Cricket)
    By Chris Rodriguez in forum Flashing Tools / Files / General Discussion (programming)
    Replies: 104
    Last Post: 09-22-2014, 12:18 AM
  2. [Tutorial] *STICKY* How to Flash MOTOROLA DROID to Cricket: 2.2 Froyo Talk, Text, MMS, Internet
    By admin in forum Verizon Motorola Droid (a855)
    Replies: 224
    Last Post: 03-22-2013, 12:20 AM
  3. We Flash Android Phones to Cricket
    By CU-News in forum Flashing Tools / Files / General Discussion (programming)
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2010, 06:37 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner