Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



View Poll Results: Did it work for you?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • Yes

    35 60.34%
  • No

    23 39.66%
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 181 to 195 of 248
  1. #181
    Junior Member
    Points: 1,259, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Brownsville, tx
    Posts
    22



    I wasnt able to dl attachment on my laptop. I did it here at work, transferred it to my laptop with pendrive n installed thru QPST. As soon as it rebooted, I got the 3G signal even w/o greenk45... wow, thanks! It all works great and im using Dolphin Browser Mini. Thanks again, ur help is greatly appreciated.

  2. Remove this advertisement.
  3. #182
    Junior Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25



    I recently had to reflash my phone with a new ROM because it took a total ****. GreenK45 worked brilliantly, of course. But back in the day, my internet would crap out 3-4 times a day where a full reboot would be necessary. Is this normal behavior? Some people prefer other methods aside from using GreenK45, would I get better results? Not to thread crap on GreenK45 at all-- I love the program!

  4. #183
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    I don't think it matter to the phone. It just a easy way to set the proxy settings

  5. #184
    Junior Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25



    Ah okay. Someone on another forum had made mention that they were running into the same problem as me with the connection only lasting so long, and that using an alternative method yielded better results.
    I too didn't think it would make any difference *shrugs*

  6. #185
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    You can try the anycut method.

  7. #186
    Junior Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25



    Oh, that's a good call. I've been screwing around with Any Cut trying to get MMS to work (still not working, I'm going to have to dedicate a Saturday to this)
    thanks for your help!

  8. #187
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Proxy settings or apn. Apn is the same thing but it can work for internet and mms. What phone do you have.

  9. #188
    Junior Member
    Points: 1,259, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Brownsville, tx
    Posts
    22



    Thanks a lot for the tips on getting the 3g to work with the hybrid prl files u attached. 3G was activated as soon as the phone rebooted (after installing hybrid)w/o the Greenk45. Thanks again. Right now im having trouble with my sis phone which I cant get internet to work...Cricket Huawei ascend. MMS is working fine, no internet :-(

    it is on the $45 plan
    Last edited by dumbrum; 12-21-2011 at 04:57 AM. Reason: forgot a line of txt

  10. #189
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Anycut method or Greenk45 app should work but am not sure. I would think it will be the proxy settings getting access.

    Sent from my PG86100 using Tapatalk

  11. #190
    Junior Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25



    Youtube refuses to connect, but I'm getting 3G internet fine (and well, MMS is still broken, but I'm not in a terrible rush to fix that)
    I know I've read somewhere that Youtube can be a different beast to get to work. Is there anything special I should try?

  12. #191
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    What phone do u have? Also, if u have a HTC then, u can dial ##3282#/ go to advance/go down rtsp/http/change the first line: 0.0.0.0/ second line: 0/third line: 0.0.0.0/ fourth line: 0. That will give u YouTube.

    Sent from my PG86100 using Tapatalk

  13. #192
    Junior Member
    Points: 1,063, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25



    I have an Epic.
    I do remember having to go into those settings now that you say it.

  14. #193
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Updated my Dinc's (custom ROM) Superuser from 2.3.4 to 3.0.7 and the binary to 3.0.3.2. I did it OTA and redid it later by downloading the zip then installed thru recovery. On bootup, a few apps and GreenKpro would say it "was not granted" superuser permissions. Greenkpro would say it wasnt licensed. Yet 3G icon appeared and data worked. I uninstalled Greenkpro, installed greenkfree and reinstalled pro from market but the messages remained. Any suggestions what needs to be fixed/changed to get back superuser permissions?

  15. #194
    Junior Member
    Points: 301, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Corpus Christi, Tx
    Posts
    2



    I feel like like my phone is lying to me.

    Basically, it's reporting that I have 3G even before the app is started(free version), but I'm getting 1x speeds; Speedtest app shows 300 MS pings and ~150 KB/s download. Upload doesn't even move the meter. This is with Hybrid PRLs; on normal PRLs, I get no 3G.

    I'm on the... -Deep breath.- Samsung Galaxy S2 Epic 4G Touch. I'm in Corpus Christi, and I'm apparently on an older version of the $45 plan that includes 100 roaming minutes?

    Any thoughts?

  16. #195
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    Quote Originally Posted by wiseoldman View Post
    Updated my Dinc's (custom ROM) Superuser from 2.3.4 to 3.0.7 and the binary to 3.0.3.2. I did it OTA and redid it later by downloading the zip then installed thru recovery. On bootup, a few apps and GreenKpro would say it "was not granted" superuser permissions. Greenkpro would say it wasnt licensed. Yet 3G icon appeared and data worked. I uninstalled Greenkpro, installed greenkfree and reinstalled pro from market but the messages remained. Any suggestions what needs to be fixed/changed to get back superuser permissions?
    Please contact me through email/PM with more information, I would love to help you out!

 

 
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 08-10-2011, 10:46 PM
  2. 08-07-2011, 06:23 PM
  3. 08-06-2011, 01:50 PM
  4. 08-03-2011, 09:35 PM
  5. 08-02-2011, 05:47 AM
  6. 07-26-2011, 11:02 PM
  7. 07-26-2011, 04:02 PM
  8. 07-23-2011, 04:54 AM
  9. 07-21-2011, 01:39 PM
  10. 07-07-2011, 05:18 AM
  11. 07-02-2011, 07:55 PM
  12. 07-02-2011, 12:27 AM
  13. 07-01-2011, 09:01 PM
  14. 06-30-2011, 08:38 AM
  15. 06-28-2011, 07:54 AM
  16. 06-27-2011, 10:22 AM
  17. 06-26-2011, 06:35 PM
  18. 06-23-2011, 02:55 PM
  19. 06-22-2011, 10:05 PM
  20. 06-21-2011, 01:59 AM
  21. 06-19-2011, 10:19 PM
  22. 06-19-2011, 07:34 AM
  23. 06-18-2011, 01:21 PM
  24. 06-17-2011, 07:07 PM
  25. 06-17-2011, 02:32 PM
  26. 06-17-2011, 01:38 PM
  27. 06-14-2011, 04:33 PM
  28. 06-14-2011, 03:36 PM
  29. 06-14-2011, 09:47 AM
  30. 06-14-2011, 09:38 AM
  31. 06-14-2011, 02:41 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FAQ: Why is my Internet so slow?
    By avenue in forum General Discussion / FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2011, 01:44 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-11-2011, 01:08 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 12-16-2010, 12:04 AM
  4. Opera Mobile beta in Android Market
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2010, 08:04 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-09-2010, 08:04 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner