Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



View Poll Results: Did it work for you?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • Yes

    35 60.34%
  • No

    23 39.66%
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 196 to 210 of 248
  1. #196
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Thanks mraabhimself, ....sent you a few PM's. I downgraded from superuser 3.07 to 3.0 but problem still persisted. I did not try out the other SU 3.x versions. My rooted Dinc was slow booting, double booted sometimes, would say it would not grant root to apps (even though greenk45 was working), etc.... Read on androidsu.com how SU 3.X caused similar problems on various phones. Downgraded to 2.3.6.3. and permissions were regranted. The Greenk45pro "license" message eventually went away after several reboots. 3g and data work on the $45 plan.

  2. Remove this advertisement.
  3. #197
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by wolfkstaag View Post
    I feel like like my phone is lying to me.

    Basically, it's reporting that I have 3G even before the app is started(free version), but I'm getting 1x speeds; Speedtest app shows 300 MS pings and ~150 KB/s download. Upload doesn't even move the meter. This is with Hybrid PRLs; on normal PRLs, I get no 3G.

    I'm on the... -Deep breath.- Samsung Galaxy S2 Epic 4G Touch. I'm in Corpus Christi, and I'm apparently on an older version of the $45 plan that includes 100 roaming minutes?

    Any thoughts?
    This is one of the disadvantages to using a proxy. One since you're roaming on Sprint, you may be treated as a lower priority device. Two surfing through a proxy means you've just added another hop between you and your destination.

    Your request > proxy > destination and back again.... (proxy)
    Your request > destination and back again (no proxy)

    That's simplified and there are going to be additional hops in there, but I think most will get the idea.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  4. #198
    Junior Member
    Points: 301, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Corpus Christi, Tx
    Posts
    2



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    This is one of the disadvantages to using a proxy. One since you're roaming on Sprint, you may be treated as a lower priority device. Two surfing through a proxy means you've just added another hop between you and your destination.

    Your request > proxy > destination and back again.... (proxy)
    Your request > destination and back again (no proxy)

    That's simplified and there are going to be additional hops in there, but I think most will get the idea.
    So if I pony up the extra $10/mo for the actual 3G plan, should that make a difference?

  5. #199
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by wolfkstaag View Post
    So if I pony up the extra $10/mo for the actual 3G plan, should that make a difference?
    It should increase the speed. You can always downgrade later and then the prorated 10 bucks would go back into the account as credit.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #200
    Junior Member
    Points: 304, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    savannah ga
    Posts
    1



    i can't get my apps to work on the $45 dollar plan . my internet works on my flashed samsung fascinate but no apps not even the market . i'm trying the greenk45 app but it just stays at enabling please wait . i'm a newbie can anyone help ?

  7. #201
    Junior Member
    Points: 147, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    5



    I've been using GreenK45 for a while now and now it say's that it's not licensed ti won't restart I have to disable and then re-enable to get things to work. I downloaded it from the market and paid for it. Also I'm having issues with MMS to work I got a Samsung Fascinate on Evil Fascinate Rom. Any ideas folks?

  8. #202
    Senior Member
    Points: 11,330, Level: 70
    Overall activity: 99.0%
    avillal87's Avatar
    Reputation
    Reputation 21
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Laredo, Texas
    Posts
    642
    Phone
    3VO



    Quote Originally Posted by jflores View Post
    I've been using GreenK45 for a while now and now it say's that it's not licensed ti won't restart I have to disable and then re-enable to get things to work. I downloaded it from the market and paid for it. Also I'm having issues with MMS to work I got a Samsung Fascinate on Evil Fascinate Rom. Any ideas folks?
    Uninstall and reinstall.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk

  9. #203
    Junior Member
    Points: 1,259, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Brownsville, tx
    Posts
    22



    I have the droid x2 full flashed to cricket on the $45 plan and getting 3g. I had the same problem with GreenK45. I unstalled and reonstalled several times and i got the same notice that i had to purchase it. I already had purchased it and its talkin bout it need the key or something everytime I reboot. Im gettin 3g anyway without it so no need for it, thanks to the sprint/cricket hybrid prl. I think you should try a hybrid prl, if u dont already have one.

  10. #204
    Junior Member
    Points: 147, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    5



    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk

    Ok, seems like the uninstall worked. I'm sure I had tried this in the past.

  11. #205
    Gold Member
    Points: 17,941, Level: 85
    Overall activity: 99.2%

    Reputation
    Reputation 94
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    975



    Quote Originally Posted by jflores View Post
    I've been using GreenK45 for a while now and now it say's that it's not licensed ti won't restart I have to disable and then re-enable to get things to work. I downloaded it from the market and paid for it. Also I'm having issues with MMS to work I got a Samsung Fascinate on Evil Fascinate Rom. Any ideas folks?
    I tried to upgrade my superuser app once and it caused several problems. So i downgraded back to the original version but some apps still misbehaved including gk45pro which could not contact the server to authenticate. It took about 10 reboots that day for everything to start working normally.

  12. #206
    Junior Member
    Points: 147, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    5



    Quote Originally Posted by jflores;4819:rolleyes:0
    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk

    Ok, seems like the uninstall worked. I'm sure I had tried this in the past.
    OK, I just rebooted and it didn't start on its own. I had to disable and re enable to get things to work. I also downloaded busybox per instructions from original post, I didn't get the license pop up anymore.


    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk

  13. #207
    Junior Member
    Points: 602, Level: 12
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    mephis, tn
    Posts
    17



    I have the epic i already had the 3g up and working no apps tho. but im trying to enable this app and all its says is enabling please wait. Can someone help

  14. #208
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    Use one of the busybox installers in the Market to install busybox on your device.

  15. #209
    Junior Member
    Points: 147, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    5



    I have installed busybox but greenk45 still doesn't start up on its own when it reboots.

    Sent from my SCH-I500 using Tapatalk

  16. #210
    Recognized Developer
    Points: 8,091, Level: 60
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    337
    Phone
    GS3, GNex, RAZR



    You should be able to just leave it enabled, it should stay that way upon reboot.

    Are you trying to use it with more than one device? Do they all use the same Gmail account that paid for the app? (I don't care & I doubt it matters, but I'm curious)

    I'd love to help you troubleshoot, but vague responses don't give me much information to go on to help you out. Perhaps you should contact me on Google Talk so we can converse in a more efficient manner?

    The busybox information was in reference to youngdrae316's post, not yours. I didn't catch yours originally to be honest...

 

 
Page 14 of 17 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 08-10-2011, 10:46 PM
  2. 08-07-2011, 06:23 PM
  3. 08-06-2011, 01:50 PM
  4. 08-03-2011, 09:35 PM
  5. 08-02-2011, 05:47 AM
  6. 07-26-2011, 11:02 PM
  7. 07-26-2011, 04:02 PM
  8. 07-23-2011, 04:54 AM
  9. 07-21-2011, 01:39 PM
  10. 07-07-2011, 05:18 AM
  11. 07-02-2011, 07:55 PM
  12. 07-02-2011, 12:27 AM
  13. 07-01-2011, 09:01 PM
  14. 06-30-2011, 08:38 AM
  15. 06-28-2011, 07:54 AM
  16. 06-27-2011, 10:22 AM
  17. 06-26-2011, 06:35 PM
  18. 06-23-2011, 02:55 PM
  19. 06-22-2011, 10:05 PM
  20. 06-21-2011, 01:59 AM
  21. 06-19-2011, 10:19 PM
  22. 06-19-2011, 07:34 AM
  23. 06-18-2011, 01:21 PM
  24. 06-17-2011, 07:07 PM
  25. 06-17-2011, 02:32 PM
  26. 06-17-2011, 01:38 PM
  27. 06-14-2011, 04:33 PM
  28. 06-14-2011, 03:36 PM
  29. 06-14-2011, 09:47 AM
  30. 06-14-2011, 09:38 AM
  31. 06-14-2011, 02:41 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FAQ: Why is my Internet so slow?
    By avenue in forum General Discussion / FAQ
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2011, 01:44 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-11-2011, 01:08 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 12-16-2010, 12:04 AM
  4. Opera Mobile beta in Android Market
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2010, 08:04 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-09-2010, 08:04 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner