Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 45 of 45
  1. #31
    Member
    Points: 2,081, Level: 27
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Sep 2011
    Customer Since
    notanymor
    Location
    Spokane, WA
    Posts
    77
    Phone
    T-Mobile GS5



    Thanks for the software and your time +1

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Anytime ^^
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #33
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houston, tx
    Posts
    6



    Hey, excue me, I have tried this software on both of my computers, desktop and laptop, running latest updates on Windows 7(including .net Framework 4) and it still gives me an error saying "access to the path... [leading to] mdn.txt is denied." Please, help! I have been trying to get my phone to work on Cricket for 2 day already. I'm growing very upset with this flashing process.. :\

  5. #34
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Migue_tenori View Post
    Hey, excue me, I have tried this software on both of my computers, desktop and laptop, running latest updates on Windows 7(including .net Framework 4) and it still gives me an error saying "access to the path... [leading to] mdn.txt is denied." Please, help! I have been trying to get my phone to work on Cricket for 2 day already. I'm growing very upset with this flashing process.. :\
    Did you right -click run as admin?

    Sent from my M886 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  6. #35
    Junior Member
    Points: 576, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Houston, tx
    Posts
    6



    got it. Hahaha.. (feel kinda stupid.)

  7. #36
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by Migue_tenori View Post
    got it. Hahaha.. (feel kinda stupid.)
    glad it works for you

    Sent from my LG-P999 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  8. #37
    Junior Member
    Points: 793, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Centralia
    Posts
    8



    Any plans to make this be able to work with other carriers? Maybe select the carrier?
    Very nice tool.
    Thanks

    ---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------

    Any plans to make this be able to work with other carriers? Maybe select the carrier?
    Very nice tool.
    Thanks

  9. #38
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    thankx oriax123 for great work.............just need little instruction how to use these nv items for motorola and evo4g thank you again

    ---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

    dos these nv items work if we change the 00000000@mycricket.com like we wana do metropcs or different carries
    thank you oriax123

  10. #39
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    I probably will add several carriers to choose from soon, I have to start off from scratch again so that bites. To use these you need to write nvitems using CDMA workshop or the 2.7 version works just as good. Since my priority is looking for a job, this will have to wait but I will work on it slowly.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  11. #40
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    thank you oriax123...........sound to me reaonable............

  12. #41
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Quote Originally Posted by joezack View Post
    thank you oriax123...........sound to me reaonable............
    ???...???.

  13. #42
    Junior Member
    Points: 517, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Nigeria
    Posts
    2



    Big Thanks Oriax123.. I've been battling with how to make my 11 digit MDN stick in the username section of M.IP and PPP Config for over a year, to no avail. Networks in my region use 11digits as opposed to 10digits, and this has been a big challenge, THANKS to you, I've been able to do that, and it worked!

    Good job!!!

  14. #43
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by PCCOLLYN View Post
    Big Thanks Oriax123.. I've been battling with how to make my 11 digit MDN stick in the username section of M.IP and PPP Config for over a year, to no avail. Networks in my region use 11digits as opposed to 10digits, and this has been a big challenge, THANKS to you, I've been able to do that, and it worked!

    Good job!!!
    Im glad it could help you out! cheers
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  15. #44
    Member
    Points: 829, Level: 15
    Overall activity: 0%
    Rosie Bogatz's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A, A
    Posts
    38



    Sent from my SPH-M950 using Xparent Pink Tapatalk 2
    Last edited by Rosie Bogatz; 02-21-2013 at 05:07 PM.

  16. #45
    Junior Member
    Points: 1,052, Level: 17
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New bedford,Ma 02740
    Posts
    13



    oriax 123 can you please make one for pageplus it will help me and others alot i know you can do it if you need a donation i will donate keep up the good work thanks

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner