Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member
    Points: 139, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    2008
    Location
    kansas
    Posts
    3



    Galaxy s3 spc :/

    i can't get my spc code from my galaxy s3 i tryed everything from get my msl to msl reader to rooting it i tryed terminal getprop ril.MSL and all it shows is blank all the time

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 1,694, Level: 23
    Overall activity: 58.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Making money
    Posts
    8



    What software version is your galaxy s3?

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  4. #3
    Junior Member
    Points: 399, Level: 7
    Overall activity: 1.0%
    Chris Rebholz's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Houston tx
    Posts
    9
    Phone
    Samsung e4gt



    downgrade to 4.1.1 or 4.04 and itll work.

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I have no need to downgrade, it can be done in other ways.

  6. #5
    Junior Member
    Points: 139, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    2008
    Location
    kansas
    Posts
    3



    :/

    4.1.2 it wont never see the spc :/

  7. #6
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    4.1.2 I can read and write SPC no issue, but not using anything mentioned here, in house solution. Have hope, its very doable!!!

  8. #7
    Member
    Points: 2,761, Level: 32
    Overall activity: 0%
    gregm412's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Customer Since
    2009
    Location
    New Stanton, Pennsylvania, United States
    Posts
    109
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Is it a cricket verizon or sprint S3

  9. #8
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Well lets see here, SPC for verizon = 000000 and SPC for cricket = 333333 usually so whats left?

  10. #9
    Member
    Points: 2,761, Level: 32
    Overall activity: 0%
    gregm412's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Customer Since
    2009
    Location
    New Stanton, Pennsylvania, United States
    Posts
    109
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Flashed a sprint s3 like a month ago and followed this video and it worked for me on 4.1.2

    http://www.youtube.com/watch?v=CWb8ootppo0&feature=youtube_gdata_player

    Do a complete factory reset then follow this video
    Last edited by gregm412; 05-18-2013 at 07:07 PM.

  11. #10
    Junior Member
    Points: 139, Level: 2
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2013
    Customer Since
    2008
    Location
    kansas
    Posts
    3



    i already did that i rooted it already i try it nd it wont work nd its sprint right now

  12. #11
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Quote Originally Posted by jamie8298 View Post
    i already did that i rooted it already i try it nd it wont work nd its sprint right now
    As I previously stated, none of the methods mentioned in this thread will work on 4.1.2, I promise I will not push you in the wrong direction. I may not come out and answer your direct question but, I will try to keep you from spinning your wheels and going nowhere.

  13. #12
    Member
    Points: 2,761, Level: 32
    Overall activity: 0%
    gregm412's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Customer Since
    2009
    Location
    New Stanton, Pennsylvania, United States
    Posts
    109
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Sorry just checked my gf's phone it is on 4.1.1 not 4.1.2 like I thought

  14. #13
    Junior Member
    Points: 1,694, Level: 23
    Overall activity: 58.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Making money
    Posts
    8



    There is a solution for it.This guy is selling it on other forum. I have used that solution and so far it worked on sprint gs3 note 2. U don't need to downgrade or anything maybe Mr.e is talking about something similar to that.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  15. #14
    Member
    Points: 2,761, Level: 32
    Overall activity: 0%
    gregm412's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Customer Since
    2009
    Location
    New Stanton, Pennsylvania, United States
    Posts
    109
    Phone
    Samsung Galaxy S3


    1 out of 1 members liked this post.

    So you can either buy the answer or just downgrade and get msl then update again. Here is a link to downgrade.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41317446
    Last edited by gregm412; 05-19-2013 at 01:27 AM.

  16. #15
    Junior Member
    Points: 1,694, Level: 23
    Overall activity: 58.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Making money
    Posts
    8



    Exactly I would love to give it away but its someone's solution not mine and I paid for it because its worth it. Its a small amount if you do a lot of them. If u are just doing one or two then yes downgrade is the best option.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner