Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Points: 272, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    not yet
    Location
    Springfield,IL
    Posts
    10



    HELP!!!Steps on how to go about switching to cricket from Sprint!!!!!

    Ok im a current customer of sprint and I use the samsung galaxy s3 for my line and Im trying to switch to cricket and I want tpo use my sprint galaxy phone and port my number over.Ive rooted my phone but kinda confused on what to do next.Still pretty new at this and I do not have a activated account thru cricket yet so if someone can give me steps on how to go about activating thru cricket,flashing phone and all that would be awesome!!

    Thank you

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    you dont need to root your phone to flash it to cricket, you should visit your local cricket store and have someone flash it, if they dont know how just tell them to go to --removed--
    Last edited by Chris Rodriguez; 10-16-2012 at 04:47 PM. Reason: Contact chrisngrod if you want to continue to advertise for Wireless Workshop.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 272, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    not yet
    Location
    Springfield,IL
    Posts
    10



    I dont have a cricket store close to me tho thats the thing!! (

  5. #4
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    I can help u activate

  6. #5
    Junior Member
    Points: 272, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    not yet
    Location
    Springfield,IL
    Posts
    10



    that would be great if you could and then Ill be activated thru cricket?

  7. #6
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    Yes, you are probably going to have to go paygo though not a monthly plan, just being upfront. Send me a PM and we can get started.

  8. #7
    Junior Member
    Points: 272, Level: 5
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    not yet
    Location
    Springfield,IL
    Posts
    10



    Yea I know but hey its better then paying $110 a month for one phone and network has been crappy so thats fine and I sent ya a PM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner