Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Points: 346, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    United States
    Posts
    24
    Phone
    S3



    No network connection

    Ok i jacked my phone up. I flashed a rom using CWM and went overboard on the wiping data...etc. I went into mount and storage in CWM and formatted data, cache, dalvic and sdcard. I have done this before to clean my internal sd card and everything was fine. Well this time i somehow erased all the network information. I got the rom to boot after "waiting for network" for like 10 min. Went into settings and all the network info is gone. The only info still there is The MIN MEID and IMEI. I tried *228 but that didnt work. I also tried flashing old rom....didnt work. My nandroid was on internal sd card and was deleted when i formatted everything. Any ideas what i can do??



  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Junior Member
    Points: 1,182, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SALISBURY, NC
    Posts
    2



    Phone model?

  4. #3
    Junior Member
    Points: 346, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2013
    Customer Since
    Jan 2011
    Location
    United States
    Posts
    24
    Phone
    S3



    So I found my old TW nandroid from when I first rooted my phone. Restored the back up and did a factory restore and everything was ok. I tried flashing the same ROM and had the same problem. Went through the restore process again and flashed different ROM and everything was good. I'm guessing it was the ROM I was trying to flash . it was a carbon nightly . not that it matters now but phone model is d2cri ....sch-r530c

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner