Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 1,410, Level: 21
    Overall activity: 0%
    painnbt's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    New Carlisle,OH
    Posts
    18
    Phone
    Droid Incredible



    Samsung SCH-I405(stratosphere)

    i have seen a few say they have flashed and alot say it will not work ... Well i got one that needs done any sugestions. looking for a tut if there is one

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I think it's a VIA chipset. Qualcomm chipsets are easier to work with. You hear little about VIA chipset devices being flashed.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  4. #3
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    bottom line can we flashed it yes or no with fiull mms and wap thank you

  5. #4
    Junior Member
    Points: 962, Level: 16
    Overall activity: 0%
    ztahoez's Avatar
    Reputation
    Reputation 15
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Fairborn, Ohio
    Posts
    29



    Quote Originally Posted by joezack View Post
    bottom line can we flashed it yes or no with fiull mms and wap thank you
    no you cannot the ruim wont stay changed to nv only

  6. #5
    Member
    Points: 1,553, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    michigan
    Posts
    62



    sombody on this web side post it cricket nv editor...........so can write the nv then prl?

  7. #6
    Senior Member
    Points: 4,022, Level: 40
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    1000 B.C.
    Location
    Trench Town
    Posts
    1,166
    Phone
    Kyocera K132



    No, wont work, same as the Droid Charge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner