Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Points: 2,349, Level: 29
    Overall activity: 49.0%
    shaunjohn's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    June 2008
    Location
    Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Posts
    78
    Phone
    aio HTC One



    spc code wont send in cdma workshop

    im flkashing a droid 2 , ive done many, i have it connected through a modem port, the phone connects but the spc as 000000 wont send....i checked ##PROGRAM and the 000000 was correct

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 7,897, Level: 59
    Overall activity: 2.0%
    captainkirks's Avatar
    Reputation
    Reputation 72
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Madera, Calif
    Posts
    763



    Are you sure the cdma workshop is seeing the phone. What mode do you have the phone in. try powering off the phone why connected than it should power back on by it self and than try to send it.

  4. #3
    Member
    Points: 2,349, Level: 29
    Overall activity: 49.0%
    shaunjohn's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    June 2008
    Location
    Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Posts
    78
    Phone
    aio HTC One



    cdma sees it, its in pc mode , and i have tried reboot with no success......i havent seen anyuthing like this before

  5. #4
    Senior Member
    Points: 1,794, Level: 24
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    289
    Phone
    HTC Evo 3D



    Tried a factory reset on the phone yet?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner