Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Points: 503, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    dayton ohio
    Posts
    8



    What am I doing wrong?

    I'am flashing my epic touch 4g and I get no 3g data and it asks me to make a collect call. I try to activate it but it keeps failing. Is it because I'm using the wrong prl because I cant find ohio's prl.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Member
    Points: 1,971, Level: 26
    Overall activity: 0%
    ogad80's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Nogales, AZ
    Posts
    37
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    I had the same problem with my LG Marquee so I activated it with a Non-EvDO PRL like 1042 to activate then used the one for my area.

    Good luck
    Attached Files Attached Files

  4. #3
    Junior Member
    Points: 169, Level: 3
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    A great city, You know!
    Posts
    8



    Is it cheaper to flash the phone myself? Is there a lot of software i need to get?

  5. #4
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    Cheaper? Yes! Easier? Not really! If you have no experiences in flashing, then it might be kinda hard for you; maybe not for some. Most flashes can be done with CDMA Workshop and QPST. Some take more. Just ready the guide located in each phone's section. They are detailed and easy to follow!

  6. #5
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    If it asks if you want to make a collect call, it is because the ESN isnt on your account yet.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner