Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Article: How to Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet

    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    jolivetteme
    Guest



    Although I haven't gotten this to work with my HTC Hero, I find your post a lot more informative than previous ones. I'm glad that you actually put it all together. It appears that everyone is forgetting to correct the typo in step 6 (is that take note instead of take not?).

    I'm going to go through your instructions again. I first flashed it and I was able to get to the *228, but it wouldn't auto program. After making the extra changes, my phone would get the "Network Busy" message with nothing. I have tried PRLs 01039 and the "newest" one from your link. The 01039 worked at first, but then went to "network busy" after the extra modifications were made. I wonder if I did something wrong.

    Also, you mentioned the 64-bit diag drivers are "attached", but I don't see them on this post. Am I looking in the wrong place?

    Again, thanks for the post. I haven't gotten it to work yet, but I will keep posting for my progress. I think this will help lots of people.

  4. #3
    jolivetteme
    Guest



    OK, here's what came out of this:

    I found that there were 2 settings in the EPST that were set to Voice 13K, and once I changed both of those to EDVO (or something like that), it all started working again. In QPST, make sure the MIN number is there as well. I think it's called IMNS_S or something like that under "Settings" tab.

  5. #4
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Thanks for posting your findings.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Flash Sprint Samsung Transform to Cricket (Talk, Text, Internet, Possible MMS)
    By Chris Rodriguez in forum Sprint Samsung Transform
    Replies: 18
    Last Post: 05-24-2012, 01:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner