Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    new mexico
    Posts
    4



    u might need the newish type prl for your area see ifanyone else has an updated prl for your area has to be from oct 2011 and newer.

    I was having the same problem with my prl they only one they have on the internet is like 3 years old and had to pull one from a freinds cricket phone to get a new prl for my area
    Last edited by hammergunner; 12-02-2011 at 12:31 PM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 480, Level: 9
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    11
    Phone
    Hopefully Droid X



    Has to be hybrid because I'm in a AWS area. I can pull the PRL from my wife's new phone, but I would have to have a hybrid Sprint one made up.

  4. #18
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    new mexico
    Posts
    4



    I would try a normal prl just to update from this way u get the prl for your area. there is a butter zone for flashing phones to cricket u just have to find it

  5. #19
    Junior Member
    Points: 480, Level: 9
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    11
    Phone
    Hopefully Droid X



    My fear is that if I bring it to the store they'll just hassle me about it being a Dual Band phone in an AWS area.

  6. #20
    Junior Member
    Points: 480, Level: 9
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    11
    Phone
    Hopefully Droid X



    Update:

    LOL... somehow I got the wrong MIN. Tech support helped me with that. Hats off to cricket! Everything works so far.

  7. #21
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    Quote Originally Posted by Peaches View Post
    My fear is that if I bring it to the store they'll just hassle me about it being a Dual Band phone in an AWS area.
    As they should.
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  8. #22
    Junior Member
    Points: 605, Level: 12
    Overall activity: 0%
    Paine's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Vegas
    Posts
    24
    Phone
    Long story



    Peaches, can I ask which prl you used? I tried flashing a droid 2 like a year ago and had no luck, but recently I've seen a lot of people advertising that they can flash to cricket. I was assuming they were giving out Arizona phone numbers, but maybe you could enlighten me?
    Thanks
    -P

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner