Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 196 to 210 of 368
  1. #196
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    Quote Originally Posted by PlayfulGod View Post
    O got it lol, apparantly my usb process was flaking out on my pc. Pushing CM7OC to it now.

    I also install the recovery a bit differently, I download one thur rom manager and renamed mine to what it was and flashed it. Works like a charm
    Would it be possible to fix that error message on the recovery screen you think?

  2. Remove this advertisement.
  3. #197
    Verified Developer
    Points: 3,291, Level: 35
    Overall activity: 0%
    PlayfulGod's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NW Georgia
    Posts
    355



    Quote Originally Posted by gregcapps View Post
    Would it be possible to fix that error message on the recovery screen you think?
    I will look into now I have a OC to test things in a more efficient manner. I did research on it and it seems the other recoveries made for the OC do it too, but doesnt seem to affect and functions.

  4. #198
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    Quote Originally Posted by PlayfulGod View Post
    I will look into now I have a OC to test things in a more efficient manner. I did research on it and it seems the other recoveries made for the OC do it too, but doesnt seem to affect and functions.
    Ok. It does work better than my original. I always got an error mounting Sd-ext when doing wipes. Not anymore.

  5. #199
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    21



    Quote Originally Posted by papasmurf520 View Post
    OK the wifi -
    http://pastebin.com/hMmhH9Bk

    a



    nd the camera error -
    http://pastebin.com/ukSGQaWz

    L



    et me know if I did that correct. It was sort of difficult making my way to the wifi back to the terminal emulator without pressing too many buttons. Also is it press the volume down button and then the c button or them both at the same time. The effect I got was ^C showed up.
    Thanks for the logcats!
    Wifi issue looks like the kernel isn't loading the kernel modules.
    As for the camera, mediaserver is actually crashing.

    I'll look into those issue when I get a chance, I've been busy with multiple phones.
    Just got the OM(Optimus Metro version) going yesterday:
    [ROM][WIP] CM7.1 BobZ - Android Forums









  6. #200
    Verified Developer
    Points: 3,291, Level: 35
    Overall activity: 0%
    PlayfulGod's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NW Georgia
    Posts
    355



    I got my OC yesterday, and been playing with builds on it since. Hopefully I can get most of the bugs out and we have a fully functioning port today/tomorrow.

  7. #201
    Senior Member
    Points: 10,804, Level: 68
    Overall activity: 0%
    Woof's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Right here!
    Posts
    2,039
    Phone
    HTC Evo 3D



    Quote Originally Posted by PlayfulGod View Post
    I got my OC yesterday, and been playing with builds on it since. Hopefully I can get most of the bugs out and we have a fully functioning port today/tomorrow.
    And you're wasting time posting here why? Get on it man!!

    j/k of course. Thanks for the dedication.
    ** Don't PM if you need something. I will NOT respond**
    Start a thread and let the whole forum benefit form your questions and the answers we provide.

    Supporting members get free ESN changes, along with more PMs, better signatures/avatars, and more!

  8. #202
    Verified Developer
    Points: 3,291, Level: 35
    Overall activity: 0%
    PlayfulGod's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NW Georgia
    Posts
    355



    Quote Originally Posted by Woof View Post
    And you're wasting time posting here why? Get on it man!!

    j/k of course. Thanks for the dedication.
    gotta do sumtin while it compiles lol

  9. #203
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    I have gotten insufficient space on device errors when trying to download several programs from the market. I have plenty of space on my Sd card and space available in internal storage. Any ideas in what may be causing this problem?

  10. #204
    Verified Developer
    Points: 3,291, Level: 35
    Overall activity: 0%
    PlayfulGod's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NW Georgia
    Posts
    355



    Quote Originally Posted by gregcapps View Post
    I have gotten insufficient space on device errors when trying to download several programs from the market. I have plenty of space on my Sd card and space available in internal storage. Any ideas in what may be causing this problem?
    I've not seen it on mine yet, but have seen others post about it. Clearing the cache seems to fix it.

  11. #205
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    Quote Originally Posted by PlayfulGod View Post
    I've not seen it on mine yet, but have seen others post about it. Clearing the cache seems to fix it.
    Ok thanks. How's the latest build coming?

  12. #206
    Verified Developer
    Points: 3,291, Level: 35
    Overall activity: 0%
    PlayfulGod's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NW Georgia
    Posts
    355



    Quote Originally Posted by gregcapps View Post
    Ok thanks. How's the latest build coming?
    eh, its ticking me off lol. I'm trying to get BT working and GPS to work right, neither are and last build, camera broke lol, wtf lol

    Also undone a few tweaks Bob had done for his personal build. CM7 bootanimation is back, a lil nicer one than the default one too

  13. #207
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    Well I am using build 2 from 8/21. I have working GPS, camera, no bt tho. This is gonna sound nuts but the way I got GPS to start working right was this. I keep a nandroid backup copy of my stock 2.2.2, and when I could get network GPS but the satellites would not lock, not even the icon would appear. Well I restore my stock ROM, make sure the GPS is turned on, then I restored back to build 2, without doing wipes, and bingo, I got GPS. It sounds crazy I know, but it works. The same method worked for me when I had Toms port.

  14. #208
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    Quote Originally Posted by PlayfulGod View Post
    I've not seen it on mine yet, but have seen others post about it. Clearing the cache seems to fix it.
    Clearing the cache didn't work for me. Tried downloading angry birds, scrabble, neither worked. I can download them from snappz tho. Gotta be a market problem.

  15. #209
    Member gregcapps's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    151
    Phone
    Rooted Optimus C



    Fyi...if you have a copy of the overclock kernel that tom released for his port. it works, I am running it right now. Overclocked at 806mhz. message me if you want the zip.

    **edit** had to cut back to 787mhz, 806 makes things a little unstable. Still 787mhz tho.
    Last edited by gregcapps; 08-28-2011 at 11:28 PM.

  16. #210
    Verified Developer
    Points: 3,291, Level: 35
    Overall activity: 0%
    PlayfulGod's Avatar
    Reputation
    Reputation 20
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    NW Georgia
    Posts
    355



    Quote Originally Posted by gregcapps View Post
    Fyi...if you have a copy of the overclock kernel that tom released for his port. it works, I am running it right now. Overclocked at 806mhz. message me if you want the zip.

    **edit** had to cut back to 787mhz, 806 makes things a little unstable. Still 787mhz tho.
    yea go ahead n link me. Any clue who really did it? Cause I know Thomas didnt compile jack sh*t.

 

 
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-12-2011, 09:40 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-24-2011, 10:29 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-21-2011, 12:08 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 12-10-2010, 06:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner