Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Verizon HTC Thunderbolt

    I'm surprised this one hasn't been posted yet. Is it because you need the phone to actually do it or just don't have time? Anyone willing to donate a phone for a week?

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    So you can try to work things on the phone out? lol

  4. #3
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    So you can try to work things on the phone out? lol
    Exactly I can't figure out the 3G stuff. I know you need the PRL on both NAM's in Workshop, but I can't remember the rest. And people are selling the solution, which I think is stupid. Maybe I should start selling PRL's or something....

  5. #4
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by wthigon View Post
    Exactly I can't figure out the 3G stuff. I know you need the PRL on both NAM's in Workshop, but I can't remember the rest. And people are selling the solution, which I think is stupid. Maybe I should start selling PRL's or something....
    lol yea it is stupid. Were so close but there charging people for the solution when all we need is just to get the 3g icon to show. Well at least for me :P

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HTC ThunderBolt is now available with Verizon
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2011, 06:54 AM
  2. HTC ThunderBolt is in transit to Verizon stores
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2011, 08:24 AM
  3. ThunderBolt doing its thing on the Verizon site
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2011, 12:49 PM
  4. Verizon branded HTC ThunderBolt strikes CES
    By CU-News in forum Android News
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2011, 10:21 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-22-2010, 06:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner