Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 41
  1. #16
    Member
    Points: 2,317, Level: 29
    Overall activity: 12.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Tempe
    Posts
    141



    been playing around a little more with the ROM. I guess the 1 thing that is missing (so my wife says) is the FM Radio that came stock

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 1,851, Level: 25
    Overall activity: 0%
    Perfectswanson's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Omaha, Nebraska, United States
    Posts
    22
    Phone
    Huawei Ascend 2



    That's right! Forgot all about that, probably because no one ever uses it. I figured everything out now. Anyone have a question about how to install, just shoot.

  4. #18
    Member
    Points: 2,317, Level: 29
    Overall activity: 12.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Tempe
    Posts
    141



    ya, I haven't figured out how to install the fm radio at all yet

  5. #19
    Member
    Points: 2,317, Level: 29
    Overall activity: 12.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Tempe
    Posts
    141



    Quote Originally Posted by Perfectswanson View Post
    That's right! Forgot all about that, probably because no one ever uses it. I figured everything out now. Anyone have a question about how to install, just shoot.
    Still waiting on how to add FM RADIO. Also what up with links? It just keeps pulling up rules web page with no info

  6. #20
    Member
    Points: 911, Level: 16
    Overall activity: 3.0%
    andrew01's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    TX
    Posts
    78



    Red face

    you cant add fm raadio to my duckmod it only works in factory rom
    ive tried everything and it wont go sorry guys


    all links are working great please dont try to use your fone to download these.


    happy roming
    Last edited by andrew01; 06-08-2012 at 07:58 PM. Reason: forgot to mention

  7. #21
    Junior Member
    Points: 969, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Colorado
    Posts
    3



    Where's the link to the actual download??

  8. #22
    Member
    Points: 911, Level: 16
    Overall activity: 3.0%
    andrew01's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    TX
    Posts
    78



    what actual download ? thoses are the links

  9. #23
    Junior Member
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1



    Finally Got This ROM. But It Seems Like When I'm Installing An App. My Phone Shuts Off N I Have To Reboot. What's Goin On? HELP ME

  10. #24
    Member
    Points: 911, Level: 16
    Overall activity: 3.0%
    andrew01's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    TX
    Posts
    78


    1 out of 1 members liked this post.

    Reflash and make sure u wipe everything .

  11. #25
    Junior Member
    Points: 1,010, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Posts
    12



    Hey bro need some help here. I deleted everything, installed in the exact order, even installed the 2nd one signed, and fixed the permisions over 5 times now but after I reboot it it keeps saying the Setup Wizard has stopped unexpectedly. Process.com.android.setupwizard. This is my first custom rom and would like to see how the world of custom roms works. Thanks.

  12. #26
    Member
    Points: 911, Level: 16
    Overall activity: 3.0%
    andrew01's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    TX
    Posts
    78



    Refollow guide u probably skipped a step make sure u wipe everything.

  13. #27
    Junior Member
    Points: 1,010, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Posts
    12



    I followed it to the letter but it didn't work so I tried Titan's ROM and it worked well so far. I might activate the phone later in the month and see how everything works out.

  14. #28
    Junior Member
    Points: 249, Level: 4
    Overall activity: 0%
    sonofagun7412's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2012
    Customer Since
    May, 2012
    Location
    Indepence, Mo
    Posts
    7



    hey andrew when i turn on my huawei ascend 2 m865 Muve it says The application setup wizard (process com.android.setupwizard) has stopped unexpectedly. please try again later....... Please can you help me and tell me what to do. Thanks man

  15. #29
    Member
    Points: 911, Level: 16
    Overall activity: 3.0%
    andrew01's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    TX
    Posts
    78



    I've reflashed this rom over and over how is it saying that. make sure u use everything in the guide. Or its not going to work. Make sure u have cwm 5.0.2.3 .
    Make sure u wipe everything before flashing

    ---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

    Please do not use your phone to download this rom.

  16. #30
    Junior Member
    Points: 249, Level: 4
    Overall activity: 0%
    sonofagun7412's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2012
    Customer Since
    May, 2012
    Location
    Indepence, Mo
    Posts
    7



    Hey andrew once again. i reflashed it and did the gapps and i figured out what i did wrong the first time... i forgot to fix permisions.. lol thanks for the badass rom dude

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner