Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 46 to 60 of 75
  1. #46
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by kastr0 View Post
    I get no service after installing this ROM when I go to ##DATA# and try to edit i get the error cant locate spc
    Do you have the correct SPC? Try 468346
    If it doesn't work the. Use cdma workshop , under security make the method as LG and click read.

    Sent from my Thunderbolt 4G using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  2. Remove this advertisement.
  3. #47
    Member
    Points: 630, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nogales
    Posts
    38
    Phone
    LG Optimus S



    Yah I changed The SPC to 000000 I went back to CDMAWS and verified it was set to 0's. I flashed
    CM-7.2-LG-LW690-09192011-signed.zip


    as well and get no service along with other issues.


  4. #48
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by kastr0 View Post
    Yah I changed The SPC to 000000 I went back to CDMAWS and verified it was set to 0's. I flashed
    CM-7.2-LG-LW690-09192011-signed.zip


    as well and get no service along with other issues.
    LG LW690? Thats not the Optimus S,thats for the Optimus C therefor it wont work ^^ Try a rom ment for the phone.


  5. #49
    Member
    Points: 630, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nogales
    Posts
    38
    Phone
    LG Optimus S



    I tried the ROM Mentioned here on the first post. http://www.cricketusers.com/sprint-l...icket-rom.html , Maybe Cuz Im On ZVH. I'll retry it. yah mine is ls670 i know

  6. #50
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by kastr0 View Post
    I tried the ROM Mentioned here on the first post. http://www.cricketusers.com/sprint-l...icket-rom.html , Maybe Cuz Im On ZVH. I'll retry it. yah mine is ls670 i know
    It should install, make sure you wipe in recovery before you install a Rom.

  7. #51
    Member
    Points: 630, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nogales
    Posts
    38
    Phone
    LG Optimus S



    It Installs Fine, I just get no service after the install , Network Failure I get when I dial *228 . I guess I don't really need the ROM i'll just do mms.apk telephony.db and apns.conf

  8. #52
    Member
    Points: 3,204, Level: 35
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 8
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    denver, co
    Posts
    133



    Hey guys wanted to update. I was able to successfully upgrade to vzh with everything working fine using this guide from android central( http://forums.androidcentral.com/lg-optimus-s-rooting-roms-hacks/131297-how-rooting-ls670zvh-100-automated-no-revert-wipe-needed.html). Works great detailed instructions but pay particular attention to the rooting the zvh portion. You have to make sure you allow for Su permissions the first time you use the Su command from and shell. You must press allow when the prompt comes up on the phone or you will think root did not take. Great guide works like a charm. I also successfully flashed to Scotts grom using the included xionia custom recovery that's pushed to the phone using this guide.

  9. #53
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    everyone looking for a good rom i've been using "The Scott Pilgrim Rom" it's a nightly port of CM7, just google it.. I've been meaning to update this guide here but I really don't have the time. A lot of stuff you don't really need to do to get full flash, and there's a few improvements to make

  10. #54
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    I finally updated it, it should be pretty good now.

  11. #55
    Member
    Points: 630, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nogales
    Posts
    38
    Phone
    LG Optimus S



    Thanks , I was looking forward for it and you didn't take long

  12. #56
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Some help guys, I have the metropcs version of the optimus and did everything in this tutorial. 3G comes out but internet doesn't work. I checked everything 3 times and cant get it going.

  13. #57
    Member
    Points: 630, Level: 12
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nogales
    Posts
    38
    Phone
    LG Optimus S



    I know it's silly to ask are you on the 45 or 55 plan? I don't remember if ##data# works on the optimus, if it does view and check to see if the settings are there. I'm sorta new here

    EDIT / Also did you use the ROMS mentioned in this tutorial? If SO Maybe since the ROMS are for the S version it could be it. I hope I can post links, Maybe you can try this ROM


    http://androidforums.com/optimus-m-a...s-m-ms690.html




    Last edited by kastr0; 11-18-2011 at 09:39 PM.

  14. #58
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    Quote Originally Posted by kastr0 View Post
    I know it's silly to ask are you on the 45 or 55 plan? I don't remember if ##data# works on the optimus, if it does view and check to see if the settings are there. I'm sorta new here

    EDIT / Also did you use the ROMS mentioned in this tutorial? If SO Maybe since the ROMS are for the S version it could be it. I hope I can post links, Maybe you can try this ROM


    [ROM] CyanogenMod 7 for the LG Optimus M MS690 - Android Forums


    This is a customers phone and not mine. He has the $55 plan and I don't want to put anything custom in there since it isn't mine.


  15. #59
    Senior Member
    Points: 8,403, Level: 61
    Overall activity: 0%
    154-4bdu114h's Avatar
    Reputation
    Reputation 35
    Join Date
    Jul 2011
    Customer Since
    Aug 2009
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    1,031
    Phone
    iPhone 4



    Well the optimus m is nothing like optimus s so ur gonna have to figure out the mms portion.. anyways metro to crickeet is a bit of the pain.. basically u have to look in the hidden menus try anycut and access all the data menus find where the metro proxy info is and change it to cricket or delete it... I got mms working in a rigged up way but wap was perfectly fine

    Sent from my SCH-R915 using Tapatalkt

  16. #60
    Junior Member
    Points: 907, Level: 16
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    May 2011
    Posts
    15



    I was going to say something but decided to check out this updated info.
    Last edited by Error420; 12-03-2011 at 10:28 PM.

 

 
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Tutorial] Full Flash HTC Hero (Sprint) to Cricket: Talk, Text, MMS, and Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC Hero
    Replies: 51
    Last Post: 11-19-2013, 05:57 PM
  2. [Tutorial] Full Flash Sprint HTC Evo 3D to Cricket: Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO 3D
    Replies: 253
    Last Post: 09-14-2013, 05:14 PM
  3. [Tutorial] Full Flash Sprint HTC Evo Shift to Cricket: Talk, Text, MMS, Internet
    By Chris Rodriguez in forum Sprint HTC EVO Shift 4G
    Replies: 177
    Last Post: 03-12-2013, 04:27 PM
  4. [Tutorial] Full Flash HTC Touch (Sprint) to Cricket
    By Chris Rodriguez in forum Windows Devices
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2011, 04:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner