Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Points: 413, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Washington,DC
    Posts
    14
    Phone
    Lg Revolution



    Unhappy LG Ally Flashed to Cricket.

    I recently hard reset my lg ally because it was running slow. I didn't know resetting a phone removed its flash. But I re-flashed my phone with a website called Cyberflashing. They flashed my phone originally about 2 months ago, and everything was working fine. But I have bars and a signal on my phone, but calls and texts are not going out or being received.

    Every time I call a number, I get this
    To make a collect call to a mobile phone or a land line phone, press 1, to use or purchase a prepaid pin with your credit card, dial 2 now, for free directory assistance dial 411.

    I REALLY NEED ANSWERS.

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 6,592, Level: 53
    Overall activity: 0%
    wthigon's Avatar
    Reputation
    Reputation 38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Laredo, TX
    Posts
    786
    Phone
    Admire 2 64GB



    That message usually comes out when your phone's ESN is not on your account.

  4. #3
    Junior Member
    Points: 413, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Washington,DC
    Posts
    14
    Phone
    Lg Revolution



    Quote Originally Posted by wthigon View Post
    That message usually comes out when your phone's ESN is not on your account.
    I thought that was the problem, but i think the esn is on my account. Should I just change the esn of the same phone? I mean i never removed it from my account. I just reset it.

  5. #4
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    maybe MDN (ur number) or MIN is incorrect. Go to phone info and check it

  6. #5
    Junior Member
    Points: 413, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Washington,DC
    Posts
    14
    Phone
    Lg Revolution



    I checked it. After I flashed it I programmed it and changed it to my number. Anything else you guys?

  7. #6
    Junior Member
    Points: 1,570, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    las vegas, nv
    Posts
    1



    I'm having the same problem and I can't find a solution anywhere. Did you ever get it figured out?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner