Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 16 to 30 of 55
  1. #16
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by ericarenee View Post
    a bit off topic but to me the biggest issue with apps is the swype keyboard.. It keeps going back to my default keyboard. also that STREAM Facebook thing.. If you have changed setting on facebook account to block apps . this stream app will not Block that content. And you cant find the post you wanna see thru all the useless game invites..
    my two buggiest complaints right now, there there is the stock email app DOES not work with Just host email . same settings as all other email accounts.

    Great work with your remover app. i Freeze them in Ti.
    Although I'm just encouraging more off topic chat, I'd like to say I like SwiftKey as far as keyboards go. Just Host as in the ISP? We use to use them before we had to upgrade to a dedicated server from Singlehop. I like using K-9 mail vs any stock e-mail app.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    damn i sent the updated post in, it came out all messed up formatting -_- btw i use swiftkey as well
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #18
    Member
    Points: 10,091, Level: 67
    Overall activity: 0%
    Mathesar's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Fresno, CA.
    Posts
    221
    Phone
    Moto G



    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    Although I'm just encouraging more off topic chat, I'd like to say I like SwiftKey as far as keyboards go. Just Host as in the ISP? We use to use them before we had to upgrade to a dedicated server from Singlehop. I like using K-9 mail vs any stock e-mail app.
    I switched to SwiftKey X as well, I had a problem with it randomly reverting back to stock android keyboard but once I moved swiftkey from SD card to Phone the problem went away.

  5. #19
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    damn i sent the updated post in, it came out all messed up formatting -_- btw i use swiftkey as well
    I think I fixed it. OP updated.

    Quote Originally Posted by Mathesar View Post
    I switched to SwiftKey X as well, I had a problem with it randomly reverting back to stock android keyboard but once I moved swiftkey from SD card to Phone the problem went away.
    Good tip.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #20
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    Quote Originally Posted by Mathesar View Post
    I switched to SwiftKey X as well, I had a problem with it randomly reverting back to stock android keyboard but once I moved swiftkey from SD card to Phone the problem went away.

    Thanks for the suggestion i will move it back and see how it goes..
    As far as just host they have been great for the many years we have used them.But there server is a bit Quirky with some scrips.used GO Daddy for a few sites.. But because of there total support for the cyberbill that was defeated i moved everything off there services.


    Very sorry for turning this to off topic... if i need to flash back to stock i will try the app uninstall. but i have all that crap frozen with Ti. All the apps i use are pay or donate apps. I think developers should be paid for the work.

  7. #21
    Member
    Points: 1,840, Level: 25
    Overall activity: 1.0%
    mattsledge's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio, United States
    Posts
    71
    Phone
    iPhone 5S



    Just ran this, and it works fine. Thanks.

  8. #22
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by mattsledge View Post
    Just ran this, and it works fine. Thanks.
    Glad it works ^^ lol
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  9. #23
    Member
    Points: 1,840, Level: 25
    Overall activity: 1.0%
    mattsledge's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cincinnati, Ohio, United States
    Posts
    71
    Phone
    iPhone 5S



    Quote Originally Posted by ericarenee View Post
    Thanks for the suggestion i will move it back and see how it goes..
    If you have your default keyboard on your SD card, it *will not* stay that way on a reboot. It has to be on internal memory in order to stay the default.

  10. #24
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    Quote Originally Posted by mattsledge View Post
    If you have your default keyboard on your SD card, it *will not* stay that way on a reboot. It has to be on internal memory in order to stay the default.

    From the post above suggesting that was the issue i moved it back to the Internal memory and it works fine now.I Really like the swiftkey x keyboard . I also have thumbs plus installed on my phone but will remove it.. Its awesome on my Iconina a500 thou.

  11. #25
    Junior Member
    Points: 1,597, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tempe, az
    Posts
    14



    Ah, I miss my swype! good thing there's the installer option, although now i'll have to uninstall somethings over again. Oh well. I didn't realize that this process runs like a batch file and installs all without any pick/choose deal.

  12. #26
    Junior Member
    Points: 1,597, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tempe, az
    Posts
    14



    HELP ME GET SWYPE BACK.....Please.

    Okay, so I still cannot figure out how to get my SWYPE back working on my phone......can anyone help? I used the installer to reinstall bloatware but as soon as launcher loads I get a message saying swype has stopped unexpectedly.... tried doing to installer again, same results. Please help, not a fan of the android keyboard.Thanks,Kevin2012-03-20-08.05.13.jpg

  13. #27
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by wsntme View Post
    Okay, so I still cannot figure out how to get my SWYPE back working on my phone......can anyone help? I used the installer to reinstall bloatware but as soon as launcher loads I get a message saying swype has stopped unexpectedly.... tried doing to installer again, same results. Please help, not a fan of the android keyboard.Thanks,KevinClick image for larger version. 

Name:	2012-03-20 08.05.13.jpg 
Views:	776 
Size:	1.57 MB 
ID:	1989
    I'm guessing the permissions weren't set right. Try using rom Manager (don't play with or can brick device) ONLY go to "fix permissions ". Should be good to go after a reboot.

    Sent from my M886 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  14. #28
    Junior Member
    Points: 1,597, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tempe, az
    Posts
    14



    I will try, thanks. Is Rom manager the recovery i've been using by holding volume up on boot or is it another app i need to get?


    EDIT

    Just tried the "fix permissions" in the recovery and then rebooted device. Went back to messaging and as soon as I try to change input to Swype I get error message and I keep getting it until i switch back to android keyboard.
    Last edited by wsntme; 03-20-2012 at 11:08 AM.

  15. #29
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by wsntme View Post
    I will try, thanks. Is Rom manager the recovery i've been using by holding volume up on boot or is it another app i need to get?


    EDIT

    Just tried the "fix permissions" in the recovery and then rebooted device. Went back to messaging and as soon as I try to change input to Swype I get error message and I keep getting it until i switch back to android keyboard.
    Ill look into it in a few.

    Sent from my M886 using Tapatalk
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  16. #30
    Junior Member
    Points: 1,597, Level: 22
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Tempe, az
    Posts
    14



    Thanks!!!

    Worst case:
    Can i just reset the phone back to factory to get it back? That would be quite a few step backwards but that's all i can think of..... ?

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner