Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 16 to 30 of 230
  1. #16
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    nova is what i use on all of my android devices. apex works well also ..

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Junior Member
    Points: 1,889, Level: 25
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    29



    Spell checker doesn't work, how can I fix it?

    I noticed that spell checker didn't know simple words if spelled correctly when typing.

    I found this @ xda:
    Auto-Correct/Dictionary Fix for ICS Roms! - xda-developers




    You do need to be rooted for this to work, I've tried it and its working fine now.


  4. #18
    Senior Member
    Points: 3,702, Level: 38
    Overall activity: 92.0%
    TrillBill_Vol1's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    chicago, Illinois
    Posts
    785
    Phone
    Mercury M886



    Quote Originally Posted by nikeconn View Post
    I noticed that spell checker didn't know simple words if spelled correctly when typing.

    I found this @ xda:
    Auto-Correct/Dictionary Fix for ICS Roms! - xda-developers




    You do need to be rooted for this to work, I've tried it and its working fine now.
    Thanks a lot. I was thinking it was just mine lol

    Sent from my M886 using Tapatalk 2


  5. #19
    Junior Member
    Points: 1,001, Level: 17
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    San antonio
    Posts
    9



    Does anyone know how to get google now in the mercury?

  6. #20
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    google now as far as i know is Jelly Bean Feature. and its not up to par with all the hype . I use swift key keyboard the typing works well

  7. #21
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by Charlierdz View Post
    Does anyone know how to get google now in the mercury?
    You cant . Only for ICS and even then it sucks. U need a 4.1.1 rom

    Sent from my Verizon Samsung Galaxy S3 4G LTE

  8. #22
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    Quote Originally Posted by salas View Post
    You cant . Only for ICS and even then it sucks. U need a 4.1.1 rom

    Sent from my Verizon Samsung Galaxy S3 4G LTE
    typo only for jelly bean.. 4.1.1 rom.. giggles dont confuse him even more

  9. #23
    Member
    Points: 2,276, Level: 28
    Overall activity: 31.0%
    smartsnake's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    Arkansas
    Posts
    77
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    Can anyone get a gps signal on ICS? Thats the only thing that does not work for me.

  10. #24
    Senior Member
    Points: 3,702, Level: 38
    Overall activity: 92.0%
    TrillBill_Vol1's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    chicago, Illinois
    Posts
    785
    Phone
    Mercury M886



    Quote Originally Posted by smartsnake View Post
    Can anyone get a gps signal on ICS? Thats the only thing that does not work for me.
    I got it.. you may have to reinstall the update by booting into download mode...that fixed my wifi & 3g problems

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  11. #25
    Senior Member
    Points: 2,674, Level: 31
    Overall activity: 0%
    slycknyck's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    03/2011
    Location
    Chuck City, WV
    Posts
    382
    Phone
    Chelsea S III



    Quote Originally Posted by ericarenee View Post
    Quote Originally Posted by salas View Post
    You cant . Only for ICS and even then it sucks. U need a 4.1.1 rom

    Sent from my Verizon Samsung Galaxy S3 4G LTE
    typo only for jelly bean.. 4.1.1 rom.. giggles dont confuse him even more
    Right lolz



    Question: is there anyway root could be applied to the phone using some sort of "update" from the SD Card? Can a universal root be made for ICS? Or atleast a 1Click type thing lolz.

  12. #26
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    look for a one click root for the honor phone.. it cant hurt .

  13. #27
    Junior Member
    Points: 588, Level: 11
    Overall activity: 0%
    BinaryMadman's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Raymondville, Texas
    Posts
    28
    Phone
    Huawei Mercury



    I have a question regarding installing S-Voice through an apk. I've tried installing the apk by copying it to the system/app folder but it keeps telling me there is not enough space. 'Root Explorer' shows the system/app folder is using 358MB and there is 15MB free. Does that mean there is no way to install it? I know some people don't like the voice assistance apps but i just want to try it out to see if i'll like it or not.

  14. #28
    Member
    Points: 1,293, Level: 19
    Overall activity: 7.0%
    jawaan's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    gastonia, nc
    Posts
    181
    Phone
    zte score



    My wifi keeps turning on and off how can I fixed that?

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  15. #29
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    try reflashing the update..app file using the pst method . that seems to be the most stable and takes less time.. BUT REQUIRES A PC I ALSO SUGGEST FORMATTING THE SD CARD.. IT HELPED FOR ME... backed mine up to BOX .

  16. #30
    Member
    Points: 1,293, Level: 19
    Overall activity: 7.0%
    jawaan's Avatar
    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    gastonia, nc
    Posts
    181
    Phone
    zte score



    Thanks for the help but I don't know a thing about what you are talking about lol

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

 

 
Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner