Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 10 of 44 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 136 to 150 of 649
  1. #136
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    Can we install the potterlock? And will the v6 super charger script still work?

  2. Remove this advertisement.
  3. #137
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    Yes the script will still work! ill get potter themed and released first thing =]... Looking at wifi connect issue and themeing!

    ---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------

    Oh for the time being u can use potter lock from oriax123 rom! Please keep in mind these ARE the same rom, plus or mins a few things =p

    ---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------

    VERY important patch!!!!

    wifi fix and including a BIG fail on my part! iCe build.prop was switched with revoksters sometime while i was switching between linux and windows O_O


    patch-1.zip - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Keith Haag





    http://www.mediafire.com/?wwlh49203i6r51q




    ---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------

    Added Potterunlock in OP =D turns out its already blue O_o no themeing to be done =] enjoy time to start themeing now that the major patching is done!



    Last edited by xxnubcakexx; 05-18-2012 at 09:19 AM.

  4. #138
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    So will the main ROM file have all the fixes or is the patch just for those that installed it before the patch?

  5. #139
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    EVERYONE will need to patch for the time being ^_- when i get enough patches, i will pack a new rom =] its kinda time comsuming ziping it and uploading it! over an hr each per rom =[

  6. #140
    Member
    Points: 1,461, Level: 21
    Overall activity: 34.0%
    Dsanders77's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Georgetown, TX
    Posts
    191
    Phone
    Huawei Mercury



    Facebook app is showing device non compatible in the Play store. Anyone else have this issue?

  7. #141
    Member
    Points: 272, Level: 5
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 8
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    breckenridge, co
    Posts
    51



    I use friendcaster its so much faster than FB app. But my stock software TRADEKING says non compatible now

  8. #142
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    O_O ill look into that =D

    ---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

    It works for me =[ REdownload the patch ^_- i updated about 10 mins after i released it to fix for the potterunlock screen, same fix might work with facebook =D

  9. #143
    Member
    Points: 1,461, Level: 21
    Overall activity: 34.0%
    Dsanders77's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Georgetown, TX
    Posts
    191
    Phone
    Huawei Mercury



    Do I need to flash then boot before flashing the patch, or can I do it back to back in. CWM?

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  10. #144
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    u can flash then patch! before boot (so far) ^_-

  11. #145
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by salas View Post
    Use a root explorer or root file manager of some sort, and go to /system/app and delete titanium backup. (Now go download from market and it will be a user app)
    Sort of worked. Deleted app, but reinstalling still shows up as a system app afterwards and puts it somewhere else other than SYSTEM/APPS that I haven't found yet... Just would like to have Titanium as a user app again.

  12. #146
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by Cunning Linguist View Post
    Sort of worked. Deleted app, but reinstalling still shows up as a system app afterwards and puts it somewhere else other than SYSTEM/APPS that I haven't found yet... Just would like to have Titanium as a user app again.
    Check /data/app.

    Sent from my M886

  13. #147
    Member
    Points: 272, Level: 5
    Overall activity: 4.0%

    Reputation
    Reputation 8
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    breckenridge, co
    Posts
    51



    I like the ROM except that with Beats Audio, I cant use my PowerAMP music player. It just closes instantly, like Equalizer. Volume Boost still works, makes it about 25% louder and clearer, sounds great. But I miss my software EQ and Tone settings in PowerAMP, and my hardware Equalizer app... having all these running together sounds AMAZING... and the battery can take it no problem.

    Is there any way you can put a patch out to remove beats audio if we want? Someone else said their music player wont work either.

    Thanks

  14. #148
    Member
    Points: 1,461, Level: 21
    Overall activity: 34.0%
    Dsanders77's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Georgetown, TX
    Posts
    191
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by xxnubcakexx View Post
    O_O ill look into that =D

    ---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

    It works for me =[ REdownload the patch ^_- i updated about 10 mins after i released it to fix for the potterunlock screen, same fix might work with facebook =D
    Tried with the later patch and Facebook is working fine. Must have been something in the build prop?

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  15. #149
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    ill make a patch to remove beats audios ^_-

    and yes facebook had problems with the density Q_Q

    BUT i have to go cut grass first =[
    list to do in order:
    1. Beats audio removal - shouldnt take to long =D
    2. half ass status bar hack so u can see text - not too too long, just going to change the background that the text is on for the time being like mention before i have to found out all the text and change them 1 by 1 at a later time
    3. contact/dialer - Working on theme.. not sure how long the GUMPLED text will take, that falls in the line of the text color, i have to drop the text down or push the image up! But theme will come before the text fix!
    4.in call dialer - shouldnt be to to hard or long!

    more task such as trancparenty and such, but that will slowly come along! ill organize my OP....AND if any fansy ppl are out there! if yall can make a release post to replace mine, that would be EPIC!!! and ofc u will be mention if u can do something so awsome

    ok ill stop talking now, grass is getting taller and taller . . .TY for working with me on my half ass unfinshed release =D

  16. #150
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    I have a problem when I flash the patch. It throws me into a boot loop. Everything works right before I flash the patch. But as soon as I do I get boot loops. What now??

 

 
Page 10 of 44 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner