Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 18 of 44 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 256 to 270 of 649
  1. #256
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    And it's been there since it came out, since before the first edit. Since before there was even a link.

    Sent from my M886

  2. Remove this advertisement.
  3. #257
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Where it says potter unlock it says "m866" instead of m886

    Sent from my M886

  4. #258
    Member
    Points: 578, Level: 11
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    71



    I am having bootloop issues. It wasn't until I installed a bunch of apps from tbp and restarted the phone.

  5. #259
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by jesse59672 View Post
    I am having bootloop issues. It wasn't until I installed a bunch of apps from tbp and restarted the phone.
    I had the same thing. Oddly, with CIQ missing this seems to happen.
    Just install the app manually and the data from TB should be OK.
    Afterwards it doesn't seem to be a problem using it normally.

    Mine was a problem using backup up from the original ROM to this one.

    ---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

    Anyone notice that the task manager (hold home) doesn't have the little red circle to kill the task anymore...or is that just something I forgot to install somewhere

  6. #260
    Junior Member
    Points: 395, Level: 7
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Knoxville, TN
    Posts
    24



    Works brilliantly! I love the custom boot animation and it runs so smoothly. -shakes hand- exactly what I need to keep me going til /someone/ ports cm7. Lol.

    -Huawei Mercury running iCe ROM

  7. #261
    Member
    Points: 10,091, Level: 67
    Overall activity: 0%
    Mathesar's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Fresno, CA.
    Posts
    221
    Phone
    Moto G



    Wonder if this is worth trying if I'm already running Revokster?

  8. #262
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    RAWRRRRRRRRRRR!!!!!!!

    Been lazy today =D 15 hrs of sleep anyone??? ^_- but im working on grayout boxes and dark text and stuff, ill have to soon, Real life stuff i had to fix yeserday =/ All going well now!

    ill have to update the release, i took out the description on the rom, just to redo it and neating it up, never got around to it! But for like a month it was described to have pre removed CIQ, and for the ppl asking, the app is free at the market =D, ANNNND i thinks its fast the download the app and check then loging on form asking... and waiting for reply.... just saying =p

  9. #263
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by Mathesar View Post
    Wonder if this is worth trying if I'm already running Revokster?
    Not really. I'm happy with revokster, to much work to flash and restore

    Sent from my M886

  10. #264
    Member
    Points: 986, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Neverland
    Posts
    115



    I like it a little better than the old revokster, because of the themes. And whenever I tried to add something, and give it an ICS color, I could never get it close enough to the real blue. I just wish that DSP Manager was added on. In the original Revokster, it would always force close. :/

  11. #265
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    theres a patch, remove beats audio patch, i included adding dps manager in return of deleating beats audio

  12. #266
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Forces close on my ice rom, then cant reopen after activating to change stuff back. Restored settings with TB

    sent by slowly fingering my phone

  13. #267
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    My DSP Manager does the same thing. Ran it the first time turned on equilizer and it forced closed and now it wont open..

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  14. #268
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    The lib files for dsp. Are missin

    Sent from my M886

  15. #269
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    So how do we get just the lib files and where do they go???

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  16. #270
    Member
    Points: 578, Level: 11
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Oklahoma City, OK
    Posts
    71



    Quote Originally Posted by Eaglewtchr View Post
    My DSP Manager does the same thing. Ran it the first time turned on equilizer and it forced closed and now it wont open..

    Sent from my M886 using Tapatalk 2
    Have you guys tried clearing data in it? Just a thought

 

 
Page 18 of 44 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner