Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 211 to 225 of 742
  1. #211
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    V5.4 finished and will be uploaded in the morning. In V5.4 do not install google apps bcz its already added to the rom. See you all in the morning, goodnight.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  2. Remove this advertisement.
  3. #212
    Member
    Points: 1,663, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Tulsa
    Posts
    38
    Phone
    S3



    Following Arcanine50s lead, I just flashed 5.3 it actually is running. No radio or wireless. Bluetooth is paired to my headset. Under About Phone - Status - Mobile Network settings shows nothing, Network unknown, Service state radio off, Mobile network state disconnected, My phone number unknown. The device for the most part is working and seems stable so far, just no access to the radio. GPS not working either.

    ---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

    Interesting. While looking through the settings and apps, my phone started ringing. Showed the incoming caller id number but the process com.android.phone stopped message popped up again. Couldn't answer or hang up. Just had to wait till ringing stopped.

    Last edited by glpenguin; 03-06-2012 at 10:54 PM.

  4. #213
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by glpenguin View Post
    When I opened the zip to look at the files. Under system/app I saw the file muve.apk and I assumed it was the muve music app.
    thats because oriax put it there. thats where all the system apps go. so ICS and muve have nothing to do with each other, other than oriax putting them together

    ---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

    im starting to think maybe this project would be hella easier if it was made from source... i can guarantee we would have WAAAAYYYYY more help, and developers helping.

  5. #214
    Member
    Points: 1,663, Level: 23
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Tulsa
    Posts
    38
    Phone
    S3



    Ah, you are right. I went backed and looked at the original ics.zip posted by zqnorman and the muve.apk wasn't there. My mistake. Thanks for pointing that out. I have flashed and tested a lot of roms, but am just now trying to learn what makes them work. Used to just deal with WinMo, but now that I'm on Android I am enjoying it. Whole different game though. Ha. Thanks again.

  6. #215
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    cant sleep so ima keep playing with this. found out something also so fixing some more bugs.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  7. #216
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    I spent all night working on this WITHOUT a device at hand and i "think" i got data fixed. Also cleaned up and organized files so it should help smooth the process.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  8. #217
    Member
    Points: 2,348, Level: 29
    Overall activity: 6.0%
    XmurdaX's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    new jersey
    Posts
    138
    Phone
    huawei mercury



    When you Upload ill test it for you

  9. #218
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Im fixing a few more things so itll be up in abit.,
    Last edited by oriax123; 03-07-2012 at 09:29 AM.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  10. #219
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    Not sure if you have seen this or not But on the Huawei website there is ICS Rom for the Honor.Also on xda they have it running on honor. From looking at manufacturer specs its the Exact same phone. Of course with Carrier changes.You might wanna look into those two places.
    If you are using that Rom sorry for interrupting. But please update your OP As to source for your rom. Again if its there and i missed it sorry
    Good Luck. I WAS GOING to buy this phone but they no longer offer the 50.00 rebate . I may jump from cricket been 3 year running customer. Sad they do not give upgrade discounts to there best customers..

  11. #220
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by ericarenee View Post
    Not sure if you have seen this or not But on the Huawei website there is ICS Rom for the Honor.Also on xda they have it running on honor. From looking at manufacturer specs its the Exact same phone. Of course with Carrier changes.You might wanna look into those two places.
    If you are using that Rom sorry for interrupting. But please update your OP As to source for your rom. Again if its there and i missed it sorry
    Good Luck. I WAS GOING to buy this phone but they no longer offer the 50.00 rebate . I may jump from cricket been 3 year running customer. Sad they do not give upgrade discounts to there best customers..
    its based off that rom lol also being uploaded as i type this thus the link will be update. Bugs are being fixed daily and should be finished by this friday if all things are good but as a beta.

    ---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------

    v6 uploaded, link posted. PLEASE READ INSTRUCTIONS in OP, gapps are already inside the rom so no need to install it via recovery.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  12. #221
    Member
    Points: 839, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    las vegas
    Posts
    64



    Oriax I must saw man its pretty impressive how much you have accomplished without even having a phone. Have you had any luck getting your emulator to to work?

  13. #222
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by cas8180 View Post
    Oriax I must saw man its pretty impressive how much you have accomplished without even having a phone. Have you had any luck getting your emulator to to work?
    Thanks and no i havent :/ i need a nandroidbackup or something to get the system.img for the rom. also i got $80 in donations almost their for the mercury in hand.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  14. #223
    Junior Member
    Points: 362, Level: 7
    Overall activity: 44.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    SA, TX
    Posts
    18



    I can send you a nandroid if youd like. Anything to get this done sooner or we can just wait till you get closer to gettting the Merc in hand

  15. #224
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by jajabro1 View Post
    I can send you a nandroid if youd like. Anything to get this done sooner or we can just wait till you get closer to gettting the Merc in hand
    that would be great, all i need is the system.img (not the system folder)
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  16. #225
    Junior Member
    Points: 362, Level: 7
    Overall activity: 44.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    SA, TX
    Posts
    18



    alright I'll upload it to my box and give you the link. i just got a fresh backup for you so maybe itll do you some good.

 

 
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 03-05-2012, 11:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner