Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 42 of 50 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast
Results 616 to 630 of 742
  1. #616
    Member
    Points: 938, Level: 16
    Overall activity: 0%
    BrianJames0381's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cincinnati, Ohio, United States
    Posts
    143



    Wishing the Dev Gods will make this Happen LOL Thank you again everyone who is working on getting up ICS

  2. Remove this advertisement.
  3. #617
    Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    63


    1 out of 1 members liked this post.

    Well, I lost service as it seemingly switched over to GSM on its own, its now asking for a UIM cardand has no service. I even restored my nandroid backups & factory reset and it still asks for that card, even with stock. I tried oriax's revokster rom to return it to CDMA using the CDMA settings panel in wireless and networks, but it doesn't do anything when I select it.

    So, my phone is bricked. It's that simple folks. I still have the rom and hope to continue working on it once I can get service back, even on stock...man my girlfriend will be pissed
    Last edited by dayemare; 04-09-2012 at 02:04 PM.

  4. #618
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    Thanks for trying hopefully someone can help you atleast get back to stock !!!! pissed gf is NOT FUN!!!!



    Quote Originally Posted by dayemare View Post
    Well, I lost service as it seemingly switched over to GSM on its own, its now asking for a UID card (or however its spelled). I even restored my nandroid backups & factory reset and it still asks for that card, even with stock. I tried oriax's revokster rom to return it to CDMA using the CDMA settings panel in wireless and networks, but it doesn't do anything when I select it.

    So, my phone is bricked. It's that simple folks. I still have the rom and hope to continue working on it once I can get service back, even on stock...man my girlfriend will be pissed

  5. #619
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5


    2 out of 2 members liked this post.

    oriax123: He needs to wipe
    oriax123: /settings
    oriax123: /data
    oriax123: /cache
    oriax123: And go into download mode to replace the files one the image folder to stock
    oriax123: Then flash my rom.
    oriax123: I'm on my android, yea post it but add you'll need to add custom recovery again. The files are in "stock recovery?" Thread

    That's what he wrote about this.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  6. #620
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    awesome guys Love the "love" this group shows . Wish I knew more technically but Man I was cheering ya on ...

    Quote Originally Posted by chrisngrod View Post
    oriax123: He needs to wipe
    oriax123: /settings
    oriax123: /data
    oriax123: /cache
    oriax123: And go into download mode to replace the files one the image folder to stock
    oriax123: Then flash my rom.
    oriax123: I'm on my android, yea post it but add you'll need to add custom recovery again. The files are in "stock recovery?" Thread

    That's what he wrote about this.

  7. #621
    Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    63



    Thanks a ton, I know how to do all that but how do you wipe /settings? Thanks.. a factory reset always goes to the ICS messed up rom & my boot screen is no longer Huawei logo but a green screen with a red and blue square (wtf?)

    even when I replace the download folder files (boot, recovery, etc) its still the sme weird boot screen & UIM request.
    Last edited by dayemare; 04-09-2012 at 02:34 PM.

  8. #622
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045


    3 out of 3 members liked this post.

    Quote Originally Posted by dayemare View Post
    Thanks a ton, I know how to do all that but how do you wipe /settings? Thanks.. a factory reset always goes to the ICS messed up rom & my boot screen is no longer Huawei logo but a green screen with a red and blue square (wtf?)

    even when I replace the download folder files (boot, recovery, etc) its still the sme weird boot screen & UIM request.
    my bad /system

    boot into recovery and go to "mount & storage"
    format
    /system
    /data
    /emmc
    /cache
    then take out battery
    (in linux using the nautilus in terminal for root file explorer)
    boot into download mode and replace the files in the "image" folder with the stock except for "recovery.img"
    unplug and take out battery
    boot into recovery holding "Volume UP, Home, and Power" until it vibrates then let go.
    now flash my rom.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  9. #623
    Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    63



    good news.. I used your wiping tool, installed your rom, then went to wireless & networks, then CDMA settings, and set it back to cricket - and now it works! I will be back to developing this ICS rom now!!!

    WOOOO we might have ICS again by tonight

    ---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

    Alright guys, got ICS booted again. I can confirm I have a signal again and can call.. am working on the rest now.

    ---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

    Edit again: It switched back to the GSM setting. I am working on getting it to stay, and will try oriax's instructions if it doen't work.

  10. #624
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by dayemare View Post
    good news.. I used your wiping tool, installed your rom, then went to wireless & networks, then CDMA settings, and set it back to cricket - and now it works! I will be back to developing this ICS rom now!!!

    WOOOO we might have ICS again by tonight

    ---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

    Alright guys, got ICS booted again. I can confirm I have a signal again and can call.. am working on the rest now.

    ---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

    Alright guys, got ICS booted again. I can confirm I have a signal again and can call.. am working on the rest now.
    lol guess my tool does come in handy(;

    Glad your back up and running. If you need any advice or help just shoot me a IM @ oriax123 yahoo messenger
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  11. #625
    Senior Member
    Points: 22,444, Level: 93
    Overall activity: 0%
    Android Titan's Avatar
    Reputation
    Reputation 52
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portland oregon
    Posts
    761
    Phone
    Galaxy S3



    Quote Originally Posted by dayemare View Post
    Well, I lost service as it seemingly switched over to GSM on its own, its now asking for a UIM cardand has no service. I even restored my nandroid backups & factory reset and it still asks for that card, even with stock. I tried oriax's revokster rom to return it to CDMA using the CDMA settings panel in wireless and networks, but it doesn't do anything when I select it.

    So, my phone is bricked. It's that simple folks. I still have the rom and hope to continue working on it once I can get service back, even on stock...man my girlfriend will be pissed
    this it what has happend whith my phone whith th 2.3.6 rom it would it keep doing it on its on the way i would swith it back was i had to go into wireless settngs in settings you there was a cdma setting and in there you would have 2 options cricket wireless and china telecom mine was on china telecom so i just hit the cricket option and then would reset back to cricket but n

  12. #626
    Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    63



    We're up and running again folks.. I am calling and texting on ICS

  13. #627
    Junior Member
    Points: 794, Level: 14
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    28
    Phone
    Huawei ascend



    This is awesome
    its would be cool if it was released today because its my birthday

  14. #628
    Member
    Points: 938, Level: 16
    Overall activity: 0%
    BrianJames0381's Avatar
    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cincinnati, Ohio, United States
    Posts
    143



    dose the data work?

  15. #629
    Junior Member
    Points: 319, Level: 6
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Baltimore, Maryland
    Posts
    10
    Phone
    Huawei Mercury



    please, i hope data is working.

  16. #630
    Member
    Points: 585, Level: 11
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 18
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    63



    Data is almost working. I have all the details I need to set it up. However, I'm going out with my girlfriend/fiance in a few minutes and won't be back until about 8:00pm Arizona time (mountain I think? it's -7:00) so I won't even be able to start working on it until then. I will release it as soon as I think it is functional enough to use on a daily basis.

    Also, please, let me point out one important detail: this is the official rom from Huawei. That means its Huawei branded. It will look basically the same as gingerbread (blue theme, same details as GB) because its using the same theme. I'm not a themer nor do I know how to edit the theme so I'm not going to. Once I release the rom, you can theme it however you like. It's not completely the same, but it shares the same general theme idea.

 

 
Page 42 of 50 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 03-05-2012, 11:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner