Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 6 of 50 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 76 to 90 of 742
  1. #76
    Member
    Points: 2,348, Level: 29
    Overall activity: 6.0%
    XmurdaX's Avatar
    Reputation
    Reputation 13
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    new jersey
    Posts
    138
    Phone
    huawei mercury



    Wont let me download alpha 5

  2. Remove this advertisement.
  3. #77
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Quote Originally Posted by android4ever91 View Post
    okay now its not booting past the green cricket screen it just stays at that,,ive let it set for ten min and still nothing stuck at the same screen :/
    Theirs a green cricket screen? 0.o lol jk Ah ok let me fix it, (i took out some files out i thought i didnt need heh.)

    ---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

    Have you tried installing v5 then installing the google apps right after without a reboot? try that and let me know
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  4. #78
    Junior Member
    Points: 1,110, Level: 18
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Eugene, OR
    Posts
    18



    I am also wondering if that is the same on mine... I have been watching the "Cricket" logo and the phone seems to stay on this screen loading. It should be that it is not installing correctly? I believe I did everything right though. I will try Alpha 4 since I jumped on 5.

  5. #79
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Uploading v5.1 to see if it fixes being stuck on the cricket logo.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  6. #80
    Member
    Points: 982, Level: 16
    Overall activity: 0%
    android4ever91's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    98
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by oriax123:53990
    Quote Originally Posted by android4ever91 View Post
    okay now its not booting past the green cricket screen it just stays at that,,ive let it set for ten min and still nothing stuck at the same screen :/
    Theirs a green cricket screen? 0.o lol jk Ah ok let me fix it, (i took out some files out i thought i didnt need heh.)

    ---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

    Have you tried installing v5 then installing the google apps right after without a reboot? try that and let me know
    alright I'll try it

  7. #81
    Member
    Points: 986, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Neverland
    Posts
    115



    Sorry I wasn't here. I'm at school from 9-5:45

    ---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

    As soon as v5.1 is up, I'll start testing it too.


  8. #82
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    its alright ^^ heh i work during these hours thats why im able to upload quickly(eh) but once i get out at 5 ish then im internet less unless i tether :P
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  9. #83
    Member
    Points: 986, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Neverland
    Posts
    115



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    its alright ^^ heh i work during these hours thats why im able to upload quickly(eh) but once i get out at 5 ish then im internet less unless i tether :P
    I see. So what have you done so far?

  10. #84
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    well like the first page says, i added beats audio eq and the muve music app bcz this summer the mercury gets muve. Made the size smaller of course, edit and tweaked files here and there. But right now im focused on getting it to get passed errors that you all post up of course :P once its stable then can i edit it so its amazing.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  11. #85
    Member
    Points: 986, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Neverland
    Posts
    115



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    well like the first page says, i added beats audio eq and the muve music app bcz this summer the mercury gets muve. Made the size smaller of course, edit and tweaked files here and there. But right now im focused on getting it to get passed errors that you all post up of course :P once its stable then can i edit it so its amazing.
    Sounds good. And Muve would be a whole lot better than downloading music and editing tags to keep them organized.

  12. #86
    Recognized Dev |Łĝıť.|
    Points: 49,090, Level: 100
    Overall activity: 0%
    oriax123's Avatar
    Reputation
    Reputation 135
    Join Date
    May 2011
    Location
    Alamo, Texas
    Posts
    2,045



    Arrow



    v5.1 Uploaded

    Im glad people dont mind having a phone in recovery while testing these roms, without you guys we wouldnt get farther so thank you guys.
    Last edited by oriax123; 03-05-2012 at 04:46 PM.
    Add me on Facebook.com/oriax123

    If I helped you, please click '*' at the bottom left of that post.



  13. #87
    Member
    Points: 986, Level: 16
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Neverland
    Posts
    115



    downloading

  14. #88
    Member
    Points: 2,064, Level: 27
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 8
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Las Vegas, Nevada
    Posts
    130
    Phone
    GALAXY S4 MODIFIED



    how do we install i tryed to move the zip to my external sd card and i booted up the recovery and the zip wasnt there but it really is i moved it there or do we extract the zip on pc?

  15. #89
    Member
    Points: 839, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    las vegas
    Posts
    64



    Oriax how far away are you from getting a merc with your donations? People tend to sell mercs dirt cheap out here in Vegas.

  16. #90
    Member
    Points: 982, Level: 16
    Overall activity: 0%
    android4ever91's Avatar
    Reputation
    Reputation 14
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    98
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by oriax123 View Post
    Theirs a green cricket screen? 0.o lol jk Ah ok let me fix it, (i took out some files out i thought i didnt need heh.)

    ---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

    Have you tried installing v5 then installing the google apps right after without a reboot? try that and let me know
    gapps flashed right after has the same effect as just flashing the rom itself but im downloading V5.1 now!!!

 

 
Page 6 of 50 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast

LinkBacks (?)

  1. 03-05-2012, 11:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner