Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 31 to 45 of 111
  1. #31
    Member
    Points: 508, Level: 10
    Overall activity: 0%
    virusqg's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    los lunas nm
    Posts
    31



    Think ill wait till its stable

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Member
    Points: 666, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Pasadena TX
    Posts
    30



    Going to try that....thanks

  4. #33
    Member
    Points: 2,461, Level: 30
    Overall activity: 0%
    D'Angelo Cockerham's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kansas City, Missouri
    Posts
    125



    Quote Originally Posted by virusqg View Post
    Think ill wait till its stable
    Just wipe the cache in recovery after u restore it, It doesn't bootloop anymore, its fine now

  5. #34
    Member
    Points: 508, Level: 10
    Overall activity: 0%
    virusqg's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    los lunas nm
    Posts
    31



    Should I redownload it?

  6. #35
    Member
    Points: 666, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Pasadena TX
    Posts
    30



    Got it installed... everything works. Can I flash the beats audio on this rom?

  7. #36
    Member
    Points: 508, Level: 10
    Overall activity: 0%
    virusqg's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    los lunas nm
    Posts
    31



    Alright I got it installed seems to be working fine can you really see a patch to fix the dark font?

  8. #37
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    So is it working good now or do yall still need a new link??

  9. #38
    Member
    Points: 666, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Pasadena TX
    Posts
    30



    I have mine working...but can I flash the beats on it?

  10. #39
    Member
    Points: 508, Level: 10
    Overall activity: 0%
    virusqg's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    los lunas nm
    Posts
    31



    Everything seems to be working fine, only qualm I have is the color of the fonts

  11. #40
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Ok good and I dont know a reason why you couldn't...and @virus hmm which fonts are too dark?? Mines are ok

  12. #41
    Member
    Points: 508, Level: 10
    Overall activity: 0%
    virusqg's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    los lunas nm
    Posts
    31



    for example in titanium backup, the two buttons at the bottom the font color and background shade are very similar

    ---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

    if you remember the ice ROM there was an issue with the same thing

  13. #42
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Uhh the only fix I would know is to change the font and font color

  14. #43
    Member
    Points: 2,461, Level: 30
    Overall activity: 0%
    D'Angelo Cockerham's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kansas City, Missouri
    Posts
    125



    Yeah I need a new link

  15. #44
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    What's wrong with yours??

  16. #45
    Member
    Points: 666, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Pasadena TX
    Posts
    30



    Installed beats audio...everything works great!!! Thanks Gio... nice job!!

 

 
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner