Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 91 to 105 of 111
  1. #91
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Lol oh. And there were a few on here and theres one thats currently working on making one for the Mercury

  2. Remove this advertisement.
  3. #92
    Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    oklahoma city
    Posts
    33



    Did you make this avenger tom??

  4. #93
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Yeaaa i did

  5. #94
    Junior Member
    Points: 408, Level: 8
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    vancouver,wa
    Posts
    1



    when

    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    Yeaaa i did
    when are you planning to release an update

  6. #95
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    No time soon, im letting PlayfulGod do his thing first

  7. #96
    Junior Member
    Points: 229, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Baltimore, md
    Posts
    2



    This rom doesn't install at all for me, I get install aborted almost instantly. I'm trying to install via CWM. do I need to install a different rom before I install Avenger rom?

  8. #97
    Member
    Points: 1,516, Level: 22
    Overall activity: 6.0%
    randp1's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    May 2012
    Location
    Milwaukee, Wisconsin
    Posts
    144
    Phone
    Mercury



    Quote Originally Posted by jagsz View Post
    This rom doesn't install at all for me, I get install aborted almost instantly. I'm trying to install via CWM. do I need to install a different rom before I install Avenger rom?
    I believe you have to install the rom as a backup. Read thread for details.

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  9. #98
    Junior Member
    Points: 229, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Sep 2012
    Customer Since
    June 2010
    Location
    Baltimore, md
    Posts
    2



    Quote Originally Posted by randp1 View Post
    I believe you have to install the rom as a backup. Read thread for details.

    Sent from my M886 using Tapatalk 2
    OHHH, that whole Put it on the Sd card in the CWM/Backup folder through me for a loop. Thanks for pointing out that I should've probably read things a bit more thoroughly!

  10. #99
    Junior Member
    Points: 311, Level: 6
    Overall activity: 1.0%
    tony-caffe's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    5



    I love this. So nice bro. Works perfect. I just had to make sure name on folder was AvengerRom3.0 and md5 worked. Wiped data and of coursed backed up cricket ROM and data.
    Can we get a newer version of Android please??? I want to use new apps that are out there.

  11. #100
    Junior Member
    Points: 311, Level: 6
    Overall activity: 1.0%
    tony-caffe's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Nov 2012
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    5



    I seem to be having a problem with emails and such being pulled or sync'd. My connection seems to turn off instead staying on to receive data. So when I go to email via gmail app, it says 'no connection'. I wait about 5 sec or 10 sec and hit sync and then it pulls down all of them. Is there a fix to this. I need this to work because I rely on emails for work. PLEASE HELP.

  12. #101
    Member
    Points: 546, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    sept 2011
    Location
    dinuba
    Posts
    33



    hey bro do you have a avenger 3 flashable Tom because I can't install it the backup way

  13. #102
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Did you extract it after you downloaded it??

  14. #103
    Member
    Points: 546, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    sept 2011
    Location
    dinuba
    Posts
    33



    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    Did you extract it after you downloaded it??
    Yeah but it keeps saying md5 mismatch

  15. #104
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Make sure the name of the download that you restore is called AvengerRom3.0

  16. #105
    Member
    Points: 546, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    sept 2011
    Location
    dinuba
    Posts
    33



    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    Make sure the name of the download that you restore is called AvengerRom3.0
    Thanks for the help it works now great rom

 

 
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner