Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 16 of 19 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 226 to 240 of 273
  1. #226
    Senior Member
    Points: 19,119, Level: 87
    Overall activity: 0%
    Stephen Proffitt's Avatar
    Reputation
    Reputation 78
    Join Date
    Nov 2011
    Customer Since
    Nov 2011
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    1,522
    Phone
    LG G2



    Quote Originally Posted by THETROOPER1 View Post
    Hows everyone doing ! hey ill be starting to work on v3 soon Ive been busy with other things lately but dont trip weil get this going and now that I read that everyone wants "beats audio" haha ill look into real quick Iam sure I can get it to work either that or something better. And about the reboot button missing I honestly dont know how it even dissapeared haha
    Good man Trooper. These guys have missed you dearly

    Sent from my SCH-R530C using Tapatalk 2
    My work on the CDMA Cricket S3 and S4 are now obsolete. Thanks for all the support when I was actively working on them!

    Feel free to PM me only after you've posted on the forums.

    If you need to buy something from Ebay, please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #227
    Member
    Points: 861, Level: 15
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Sep 2012
    Customer Since
    SEPT 2012
    Location
    QUEEN CREEK, AZ
    Posts
    50
    Phone
    MERCURY



    back button on dialer.

    The back botton is there its just invisible just click the bottom right corner right next to the little phone icon

  4. #228
    Member
    Points: 1,353, Level: 20
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    62



    Good to know. Thanks again Trooper.

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  5. #229
    Member
    Points: 2,210, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Texas, San Antonio
    Posts
    100
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    im having a hard time with managing contacts and adding new numbers, iv fixed permissions and all but still force closes anyone else getting this or have any suggestions?

  6. #230
    Junior Member
    Points: 536, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    buffalo,ny
    Posts
    9



    Quote Originally Posted by minnemike81 View Post
    Hey Trooper! Damn buddy you've been gone for a long time! Glad your back...as far as beats, I'm a noozy guy! I've never had beats, but I know with noozy it sounds AMAZING and you have control over how it sounds which is real nice if you like to use headphones and use your phone as a mp3 player in your car! Just saying :/ When you come out with V3 is it a new mod, or just added in to V2? Only reason I ask is because I had to go back to V1.5 cause of data issues.with V2.
    i vote for noozy too.

  7. #231
    Member
    Points: 2,210, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Texas, San Antonio
    Posts
    100
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    which ever is better im ok with i havnt tried noozy so i cnt say which i prefer.

  8. #232
    Member
    Points: 668, Level: 13
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Customer Since
    Sept 2012
    Location
    St. Cloud, MN
    Posts
    73
    Phone
    Mercury ICS



    Noozy sounds so good Maybe we can just add the beats icon so everyone wins!?!

  9. #233
    Junior Member
    Points: 536, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    buffalo,ny
    Posts
    9



    i have noozy on my tablet and it is good

  10. #234
    Member
    Points: 2,210, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Texas, San Antonio
    Posts
    100
    Phone
    Samsung Galaxy S4



    inb4 trooper rom 3.0?

  11. #235
    Member
    Points: 1,353, Level: 20
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 11
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    62



    Quote Originally Posted by one peace25 View Post
    inb4 trooper rom 3.0?
    I'm guessing you're in long b4 3.0. That is, if it ever even happens....

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  12. #236
    Junior Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2010
    Location
    Tucson, Arizona, United States
    Posts
    12
    Phone
    Huawei Mercury Ice



    any news about trooper rom 3.0??

  13. #237
    Junior Member
    Points: 536, Level: 10
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    buffalo,ny
    Posts
    9



    is anyone else having trouble sending picture messages?

  14. #238
    Junior Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2010
    Location
    Tucson, Arizona, United States
    Posts
    12
    Phone
    Huawei Mercury Ice



    Quote Originally Posted by afropick3000 View Post
    is anyone else having trouble sending picture messages?
    I never tried sending pics yet. I just got on this rom from ics

  15. #239
    Junior Member
    Points: 102, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Park Forest, IL
    Posts
    1



    downgrading back to GB tonight and possibly going to install this. I'm only using my merc because i soft bricked my Optimus G and cant fix it right now because im on a Mac. My question is, do I have to reflash Salas' CWM and re-root?

  16. #240
    Junior Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2013
    Customer Since
    2010
    Location
    Tucson, Arizona, United States
    Posts
    12
    Phone
    Huawei Mercury Ice



    Quote Originally Posted by _danny View Post
    downgrading back to GB tonight and possibly going to install this. I'm only using my merc because i soft bricked my Optimus G and cant fix it right now because im on a Mac. My question is, do I have to reflash Salas' CWM and re-root?
    are you downgrading form ICS?? If so then yes.

 

 
Page 16 of 19 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner