Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    What version did you use?
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  2. Remove this advertisement.
  3. #17
    Member
    Points: 1,183, Level: 18
    Overall activity: 0%
    davidolas's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    san diego
    Posts
    155
    Phone
    Huawei Mercury



    QPST 2.7 build 323

    ---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

    Is there a way I can update it, or do I need an older version

  4. #18
    Jumpmaster
    Points: 2,456,084, Level: 100
    Overall activity: 0%
    Chris Rodriguez's Avatar
    Reputation
    Reputation 456
    Join Date
    Oct 2010
    Customer Since
    Sept 2010
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    4,421
    Phone
    Note 3 / Galaxy S5



    I think the latest build is 366. I believe there are links in the general flashing section where the PRL threads and stuff reside.
    Please check the forum and post there before PMing me. I have over 674 unread PMs due to the fact that they are issues which should have been addressed here.

    If you need to buy something from (Ebay), please use this LINK every time and support the forum!

  5. #19
    Member
    Points: 1,183, Level: 18
    Overall activity: 0%
    davidolas's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    san diego
    Posts
    155
    Phone
    Huawei Mercury



    thanks chris, i will give it a go

  6. #20
    Member
    Points: 1,183, Level: 18
    Overall activity: 0%
    davidolas's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    san diego
    Posts
    155
    Phone
    Huawei Mercury



    it say "Online connection failure, unspecified error" when I try connecting to phone

    ---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

    got it working with the 366

  7. #21
    Junior Member
    Points: 623, Level: 12
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Laurel MD
    Posts
    13



    "Putting phone into Manufacture Mode

    On your phone open the dialer and punch in *#*#2846579#*#*. Select ProjectMenu > Background setting > USB ports setting then select Manufacture mode

    Read more: http://www.cricketusers.com/cricket-...#ixzz1yMbX0L21"


    *#*#2846579#*#* no longer works for me on all phones.... I installed the recovery and root in the Sticky.... How can I get this working again?


  8. #22
    Junior Member
    Points: 140, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    June 2012
    Location
    Selma,Texas
    Posts
    8
    Phone
    Huawei Mercury



    whare do i download this qpst?

  9. #23
    Junior Member
    Points: 140, Level: 2
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2012
    Customer Since
    June 2012
    Location
    Selma,Texas
    Posts
    8
    Phone
    Huawei Mercury



    why doesn't my phone work when I dial *228? it tells me to wait until my phone is activated even though it is active... tried ur manually programing but i dont see my device in the qpst configuration, it tells me no phone active Does it have to be a rooted phone cuz my is not.... please answer me!!!!! THANK YOU

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner