Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6

Thread: Beats audio

  1. #1
    Member
    Points: 10,753, Level: 68
    Overall activity: 0%
    cricKetPimp's Avatar
    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Jun 2012
    Customer Since
    05/30/08
    Location
    ThE MoOn
    Posts
    122
    Phone
    Samsung Note 2



    Beats audio

    Might be a stupid question, but: Is there a way to put Beats Audio app on the Mercury without rooting or installing a custom ROM ?

    Just install the APK file or something....

    Thanks,

    cricketpimp

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D


    1 out of 1 members liked this post.

    YES!!! install CWM found on forum... go to xxnubcakexx.cricketusers.com to get the beats audio, then flash it... then place ur origonal recovery back and ur good to go =]

  4. #3
    Member
    Points: 10,753, Level: 68
    Overall activity: 0%
    cricKetPimp's Avatar
    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Jun 2012
    Customer Since
    05/30/08
    Location
    ThE MoOn
    Posts
    122
    Phone
    Samsung Note 2



    Thanks for the info. Will try it today.

  5. #4
    Member
    Points: 10,753, Level: 68
    Overall activity: 0%
    cricKetPimp's Avatar
    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Jun 2012
    Customer Since
    05/30/08
    Location
    ThE MoOn
    Posts
    122
    Phone
    Samsung Note 2



    Ok installed cwm, flashed beats, removed cwm and installed stock img again. Is there supposed to be an icon for beats audio somewhere?

  6. #5
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    no =/ mercury has no beats audio indication icon =/ never will ... its kinda a unsupported flash type thing! whenever u have headphones pluged in, it goes through beats audio codec . . . keep in mind, no other audio program will work! Theres no way to disable beats so to remove if u like, theres a link to remove beats at xxnubcakexx.cricketusers.com and it also installs DPSManger while removing Beats . . . i dont mind stock music app, so beats never harmed me =]

  7. #6
    Supporting Member
    Points: 1,636, Level: 23
    Overall activity: 3.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Auburn, New York, United States
    Posts
    104



    i went with dsp manager only cause i was getting a force close with power amp . I bought power amp so i couldnt not use it . Some people are using beats with power amp but no idea how to get it to not fc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner