Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 39 of 39
  1. #31
    Member
    Points: 2,005, Level: 27
    Overall activity: 83.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Colorado Springs, CO
    Posts
    196



    where can I find the MIUI one? Im not on cricket anymore but I still use my Merc, so dont care about the data. I went to the thread but the link is no longer available.

  2. Remove this advertisement.
  3. #32
    Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    oklahoma city
    Posts
    33



    Quote Originally Posted by Nestoh View Post
    Do you mean when you drop it down?

    Sent from my M886 using Tapatalk 2
    No, like how ios has the transparent status bar. Any possible way to get a transparent status bar on the mercury please share lol

  4. #33
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    They have those on certain custon roms on other phones

  5. #34
    Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    oklahoma city
    Posts
    33



    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    They have those on certain custon roms on other phones
    So no way to change the stock status bar?

  6. #35
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by maxwatson View Post
    So no way to change the stock status bar?
    This is my S3. This is a stock ROM. A stock ROM CAN have a trans. Pulldown bar. You just have to make it.

    Sent from my Verizon Galaxy S III
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails uploadfromtaptalk1349929438688.jpg  

  7. #36
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    @Salas -.- you always teasing us lol

  8. #37
    Member
    Points: 242, Level: 4
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    oklahoma city
    Posts
    33



    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    @Salas -.- you always teasing us lol
    Well can someone tell me how to do this?

  9. #38
    Member
    Points: 5,733, Level: 48
    Overall activity: 0%
    Anthony S Burkett's Avatar
    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Aurora Colorado
    Posts
    142
    Phone
    Huawei Mercury



    Quote Originally Posted by maxwatson View Post
    Well can someone tell me how to do this?
    the ics update has a transparent pull down bar. but honestly just go do some research on how to make your own. if you know how to play with a "build.prop" file, then you'll be fine on ics, i've done a ton of tweaks in there and drastically improved performance, but let's just say, ics on the mercury via the beta update isn't for the non computer savy lol.

  10. #39
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    @Salas -.- you always teasing us lol
    Hehe last night my phone updated to 4.1.2 :-)

    Sent from my Verizon Galaxy S III

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner