Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Results 1 to 6 of 6

Thread: Huawei Ascend

  1. #1
    Member
    Points: 2,461, Level: 30
    Overall activity: 0%
    D'Angelo Cockerham's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kansas City, Missouri
    Posts
    125



    Huawei Ascend

    So yeah, I've had atleast 3 other Huawei phones, but my Ascend won't read SD cards, anybody ever went through this or have any insight on this?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails img_20120721_233741.jpg   img_20120721_231952.jpg  

  2. Remove this advertisement.
  3. #2
    Senior Member
    Points: 7,634, Level: 58
    Overall activity: 0%
    TheKidGio's Avatar
    Reputation
    Reputation 16
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    MD
    Posts
    702
    Phone
    Galaxy Admire 2



    Sometimes you have to format the sd card for it to work

  4. #3
    Member
    Points: 2,461, Level: 30
    Overall activity: 0%
    D'Angelo Cockerham's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kansas City, Missouri
    Posts
    125



    Quote Originally Posted by TheKidGio View Post
    Sometimes you have to format the sd card for it to work
    I've formatted over 3 different cards

  5. #4
    Member
    Points: 9,445, Level: 65
    Overall activity: 0%
    djisia402's Avatar
    Reputation
    Reputation 41
    Join Date
    Dec 2011
    Customer Since
    2007
    Location
    Earth
    Posts
    242
    Phone
    Moto X and Sammy 4
    Items for Sale



    Make sure it's fat32 format

    Sent from APX325C on CKT Network

  6. #5
    Senior Member
    Points: 11,591, Level: 70
    Overall activity: 0%
    salas's Avatar
    Reputation
    Reputation 49
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Houston, Texas, United States
    Posts
    1,677



    Factory reset phone?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

  7. #6
    Member
    Points: 2,461, Level: 30
    Overall activity: 0%
    D'Angelo Cockerham's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Kansas City, Missouri
    Posts
    125



    Quote Originally Posted by djisia402 View Post
    Make sure it's fat32 format

    Sent from APX325C on CKT Network
    ill find out how to do that and try it, thanks!

    ---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

    Quote Originally Posted by salas View Post
    Factory reset phone?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
    thats nothing, ive done that multiple times over the years

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner