Sign Up Now FAQ
Signup Now
In order to make a post or to start a new thread and or to interact with other
members of this board, you wil need to create an account first.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You have to register before you can post. If you have any problems, please contact us.
Flash a phone to Cricket Wireless Become a supporting member of Cricket Users Forum

 
Welcome to Cricket Users!



Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 61 to 75 of 172
  1. #61
    Junior Member
    Points: 1,519, Level: 22
    Overall activity: 2.0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    May 2012
    Location
    California
    Posts
    10



    Quote Originally Posted by xxnubcakexx View Post
    no need to unroot, just replace recoverys! after u replace recovery, go DL the update WITH sd card in! then continue updateing!
    Quote Originally Posted by xxnubcakexx View Post

    And for those who update! Can u run my CIQ removeal patch and then see if CIQ is still installed or not? im trying to see if they added something i need to take out or not!
    Okay, I just did what you said and I still could't update but I read the error and why it was aborted. This is what it says:

    --Hota update

    Finding update package...
    Opening update package...
    Verifying update package...
    Installing update...
    Now hota starting...
    Verifying current system...
    Checking patch files...
    assert failed: apply_patch_check("/system/app/Calculator.apk" , "f8bae652c741db5d1ae5423d001033605fb08659" , cc4349d7c5385ded3a8e32442851d9f84266b95b")
    pid=116, status=1792
    E:Error in /sdcard/HwOVC/update.zip
    (Status 7)
    Formatting /cache...
    Installation aborted.
    Last edited by iwin32; 06-13-2012 at 02:26 PM.

  2. Remove this advertisement.
  3. #62
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    Quote Originally Posted by xxnubcakexx View Post
    hey before u deleate it!!! can u screen shot that programs results and post it

    ---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

    i want to see if the new service/clent lib files are something to so with CIQ or something

    im having trouble removing it .. But if i figure out all the files its messing with i will post them for you.. it has 4 lib files that i know of as well puts itself into several others . There is also aparently something in the new kernel that when removing the files reboot the phone and they ARE PUT RIGHT BACK.. SO SOMETHING IS D/LOADING THEM or they are in a hidden partition.. I CAN NOW SEE my internal storage has changed.. Looks like im about to TELL CRICKET TO FUCK OFF sorry for the language.. I DID FIND A LOG FILE IN ONE OF THE .LIBS THAT IS A KEYSTROKE LOGGER AND ITS SENDING CONSTANTLY . also my data usage on crickets page is showing data being used at much higher levels then ever before.. This is something people in the past from other carriers complained about .. Cricket has it working and no telling who they are selling our data Too.
    it should be Illegal..

  4. #63
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    like i posted before, i seen some new lib files they put that had server and client files such as the CIQ.... give me 10ish mins, ill have a patch out to see if it works.... ill update my CIQ program ^_-

    ---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

    Can yall try this!!!!

    http://xxnubcakexx.cricketusers.com/...CIQRemoval.zip




    7 total files removed... old CIQ removal was only 3 files.... there trying to get sneaky >=O

    Last edited by xxnubcakexx; 06-13-2012 at 03:28 PM.

  5. #64
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Seems Cricket has really put some effort into improving spyware, too bad they couldn't be bothered to fix some of the other issues people actually want, (widget fix or maybe ICS) but I guess that doesn't pay well enough. Very disappointing if this CIQ and other crap is not only being pushed but actively protected as well...

  6. #65
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Looks like I won't be updating...

    Sent from my Merc using Tapatalk 2

  7. #66
    Senior Member
    Points: 9,578, Level: 65
    Overall activity: 0%
    xxnubcakexx's Avatar
    Reputation
    Reputation 60
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Savannah, GA
    Posts
    795
    Phone
    HTC Evo 3D



    have anybody tested my patch?

  8. #67
    Junior Member
    Points: 279, Level: 5
    Overall activity: 0%
    motobis's Avatar
    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Apr 2012
    Customer Since
    June 2007
    Location
    San Diego CA
    Posts
    11
    Phone
    Huawei Mercury



    Well, The New UG has increased performance it seems.

    Now runs with some pep and some snap. Boots up much faster as well.

  9. #68
    Member
    Points: 10,091, Level: 67
    Overall activity: 0%
    Mathesar's Avatar
    Reputation
    Reputation 23
    Join Date
    Jan 2012
    Customer Since
    2006
    Location
    Fresno, CA.
    Posts
    221
    Phone
    Moto G



    Quote Originally Posted by Eaglewtchr View Post
    Does the update show even tho I'm running Revokster? Just wondering cause its still not showing up for me. I'm in Oklahoma..

    Sent from my M886 using Tapatalk 2
    Yea the new update showed up for me and I'm running Revokster (California here).

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  10. #69
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    Nothing here (St.Louis)

  11. #70
    Senior Member
    Points: 4,194, Level: 41
    Overall activity: 100.0%
    RoWilJr's Avatar
    Reputation
    Reputation 27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Where you wanna be
    Posts
    650
    Phone
    Samsung Galaxy S3



    I stand corrected... Just received :what:


    Sent from my Merc using Tapatalk 2

  12. #71
    Banned
    Points: 2,650, Level: 31
    Overall activity: 1.0%

    Reputation
    Reputation 31
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    na
    Posts
    529



    i just got this same meSSAGE and i already took the update.then ran the above posted carrier iq removal tool and it seemed to work .but im still having tether issues .money hungry cricket.grrrrrrrrrrrrrr

  13. #72
    Member
    Points: 2,292, Level: 28
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 12
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    159



    Yea. Just got it about an hour ago.

    Sent from my M886 using Tapatalk 2

  14. #73
    Junior Member
    Points: 1,285, Level: 19
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    charlotte, nc
    Posts
    12
    Phone
    Huawei Mercury



    I don't mean to jack the thread, but how are you guys getting these screen shots???

  15. #74
    Junior Member
    Points: 1,360, Level: 20
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 10
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    san antonio tx
    Posts
    20
    Phone
    Galaxy S4



    guys i need help. the same thing happened to me but when i flashed back the recovery and download and "instal" the update it aborts it... can anyone help

  16. #75
    Member
    Points: 1,999, Level: 26
    Overall activity: 0%

    Reputation
    Reputation 17
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    South Padre Island, TX
    Posts
    223
    Phone
    Galaxy S3



    Would "Optimized Stock" be Ok to flash back for update? Don't think I have an original handy.

 

 
Page 5 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Advertise With Us?
Advertise with us? (Position 1 - Advertise with Us) Small Banner